Rachel Row работи по дебютен албум


Rachel Row работи по дебютен албум

4002

Крайно позитивен вестопад от лагера на Рейчъл Роу (Rachel Row)!
 
След като се заяви многообещаващо като певица, тя продължава да работи върху дебютния си албум. "Тук и сега" се казва първото парче на певицата-композитор, представено от нея на български език. Вокалистката изненадва с индивидуален стил, който тя нарича "електрик соул", съчетавайки абстракт хип-хоп бийтове, соул и британски електронен звук. Новият ѝ сингъл "Тук и сега" може да се свали свободно от официалната й интернет страница http://soundcloud.com/rachel-row/rachel-row

Междувременно придобилият култов статус след феновете на електронната музика холандски лейбъл Rush Hour издаде съвместна плоча на Рейчъл и KiNK (Страхил Велчев). Новият сингъл, озаглавен "Hand Made", може да се купи в повечето добри магазини за грамофонни плочи по света, както и в популярните дигитални платформи в интернет. Родните изпълнители представиха проекта си на традиционното Оvum парти в Барселона, което Джош Уинк (Josh Wink) организира всяка година в рамките на Sonar - фестивал за авангардна музика и ново медийно изкуство. Парчето е базирано на видеозапис от репетиция на двамата артисти.

Виж го на:  http://www.youtube.com/watch?v=dYQs9PWYjGo

Бъдещите творчески планове на Рейчъл Роу са свързани със записа на дебютния ѝ албум, който ще включва дует с майка ѝ Камелия Тодорова. Двете ще представят своята обща песен за първи път на джаз фестивала в Банско. Другите изненади от Рейчъл са свързани с колаборация с две български поп изпълнителки.

Повече позната като автор на текстове и музика за поп певци, сред които са Мария Илиева, Рут Колева, Сантра, Любо, Криста и други, Рейчъл дебютира с авторски материал през януари. Както MySound.bg вече извести, нейното дебютно парче се нарича "Follow The Step". То влезе в сетлистовете на световните звезди в електронната музика DJ Sasha, а Тиесто (Tiesto) отдели специално внимание на българската изпълнителка в своето радио предаване.

Стилният видеоклип към "Follow The Step" e гледан близо 20 000 пъти в YouTube.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички