Спечели книгата на Деми Ловато Бъдете силни


Спечели книгата на Деми Ловато Бъдете силни

4088

Според обещаното - любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg"продължава.

И този път предложението е от нашите приятели в издателство "Егмонт България", в чийто каталог излезе "Бъдете силни" - книгата на певицата, телевизионна звезда и актриса Деми Ловато (Demi Lovato).

Двама от вас получават уникален шанс да се сдобият с екземпляр от творбата. Имената на късметиите ще бъдат изтеглени сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича саундтракът към хитовия филм на Walt Disney от 2010, в който участва и Деми Ловато наред с момчешката група Jonas Brothers (Джонас Брадърс)?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Demi Lovato

Очакваме до 18.00 ч. на 10 февруари, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

"Бъдете силни" е колекция от 365 искрени и обнадеждаващи прозрения за всеки ден от годината, поднесени под формата на цитати, вдъхновили Деми, бележки под линия от нея и конкретна цел за всеки ден.

За суперзвездата животът е едно пътуване през бляскави постижения и тежки загуби. Тя е популярна певица, телевизионна звезда, актриса. Изправяла се е пред хиляди изпитания, като се започне от пристрастяване и се стигне до депресия. Открила е трудно пътя към щастието. За този път, за себеоткриването и за трудностите, през които е минала, е разказвала много – пред медиите, в песните си, в постовете към своите 20 милиона последователи в социалната мрежа Twitter. Именно тези послания залягат в основата на "Бъдете силни" (корицата на снимката). Това са нейните думи. Това са нейните изживявания. "Бъдете силни" е книга за всеки от нас, навсякъде, по всяко време. Това е книга за пътуването към себе си, за вдъхновението и за причините, които ни дават сила да посрещнем всеки следващ ден с усмивка.

Ловато е сред любимките на тийнейджърите, най-добрата приятелка на друг тийн идол – Селена Гомес. "Skyscraper", сингъл на Деми от албума й "Unbroken", се покри с платина, видеото към нейното парче "Give Your Heart А Break" надхвърли 10 милиона гледания в YouTube. Първият й албум "Don't Forget" дебютира на No. 2 в Billboard 200 чарта, вторият - "Here We Go Again" -  на No. 1., следващият – "Demi" (2013), също се превърна в международен хит.

Деми Ловато започва да се снима в телевизионни продукции на 10 години, играе главната роля в сериала "Съни на алеята на славата". Участва в "Програма за защита на принцеси", където си партнира със Селена Гомес.

Изпълнителката бе сред журито на X Factor през 2012. "Изключително съм доволен, че Бритни Спиърс и Деми се присъедняват към нас. Бритни е една от най-големите звезди в света, талантлива, харизматична и мисля, че тя много добре знае какво трябва да притежава един X Factor. Деми, за крехката си възраст, има забележителна кариера в музикалната, телевизионна и филмова индустрия. Тя е млада, самоуверена и ентусиазирана. За нас, журито и за самото предаване е много важно, че Деми говори на езика на по-младата ни публика. Новият сезон ще бъде много по-динамичен, защото планираме нови неща и изненади", коментира основателят, вдъхновител и главен идеен двигател на риалитито Саймън Кауъл. "За мен е голяма чест да съм част от легендарното жури на X Factor в компанията на Саймън, Л.А. Рийд и Бритни и да наблюдавам най-добрите млади таланти на Америка. Това е сбъдната мечта", не скри Деми.

"Егмонт България" е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група "Егмонт", лидер на пазара за детска и тийн литература. Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros., Scholastic и Bauer. "Егмонт България" е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си и за:

- албума на Crashbrake (Крашбрейк) "Hail To The Anonymous"

Подробностите - НА

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички