Камелия се заигра с Криско


Камелия се заигра с Криско

5177

Камелия за пореден път засвидетелства, че провокацията май я няма за нищо.

По време на участието си в столичния клуб "Биад" поп-фолк звездата неочаквано се заигра с колегата си от рап сцената – Криско и най-големия му хит – "Видимо доволни". Докато редуваше своите хитове, изведнъж блондинката започна да се шегува с хип-хоп изпълнителя. "Хайде, покажете как се барате?! Нали така го прави Криско…", отсече по микрофона сексапилната певица. Публиката прие коментара ѝ на шега, но дали Камелия не искаше по-скоро да осмее рапъра?

Извън бъзиците и словоохотливостта, която както знаем ѝ се удава,  поп-фолк фурията спретна истински купон в култовото заведение. Тя беше пременена в кокетна мултицветна рокля с дължина над коляното, която още по-добре изтъкваше стройната ѝ фигура. Мощни овации събра и оркестъра, спечелил "България търси талант" - Вива Монтана, с който певицата движи по участията си вече втора година. Изявата не мина и без любимия на Камелия - Цветин, като той се грижеше за озвучаването на събитието.

За финал изпълнителката на "Огън момиче" не пропусна да призове феновете си да се забавляват по най-добрия начин, да правят любов, секс и да се чувстват свободни.

Ками презентира и новото си парче "Минута живот", чийто видеоклип предизвика редица коментари заради провокативния си сюжет.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички