Arch Enemy отново на десент в София


Arch Enemy отново на десент в София

4776

Шведите Arch Enemy ще свирят в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 21 септември, известиха организаторите на концерта у нас BGTSC. Подгряващи ще са набиращите сила украинци Jinjer. Екстремните метъл гиганти завършиха цикъла  по представянето на албума "War Eternal" с издаването на концерта "As The Stages Burn!" през март, заснет и записан по време на много силното хедлайнърско шоу на групата на фестивала Wacken Open Air 2016И е време за следващата глава от историята на групата - тя ще издаде своя десети студиен албум "Will To Power" на 8 септември, а много скоро след това започва и едноименното турне в началото на което е и изявата в България. "С нетърпение очакваме да споделим новата си музика с вас... Нетърпелив съм да свиря нови и стари песни за нашите фенове, скоро ще се видим с всички!", коментира Michael Amott.  Титаните пристигат в състав:
Michael Amott - китара, Daniel Erlandsson -ударни, Sharlee D'Angelo - бас, Jeff Loomis - китара и вокалистката Alissa White-GluzБилетите са в продажба в мрежата на "Евентим", а някои места,  от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Цена - 45 лева, в деня на шоуто и на място - 50 лв.  Популярно видео на Arch Enemy: https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички