Джена излиза в суперформа и блясък в Biad Premium Club


Джена излиза в суперформа и блясък в Biad Premium Club

5050

Джена ще пее в столичния Biad Premium Club на 23 юни.
 
Певицата, която се завърна на музикалната сцена този месец, е вече със запълнен график, информират от "ПРофайл". Музикалният подарък на звездата на телевизия "Планета" по случай рестартирането на нейните клубни участия след краткото майчинство, е песента "Коя", успяла бързо да се очертае като един от сигурните хитове на това лято.

Ефектният видеоклип привлече вниманието на меломаните и за три седмици генерира над 3 200 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial. Певицата е в страхотна форма, изпълнена с позитивна енергия, сияе от щастие и за никого не е тайна, че в основата са двама мъже - нейният съпруг Атанас Стоев и техният малък син Атанас III.

Джена винаги е била много активна в социалната мрежа, защото обича да е близо до своите фенове. И в този специален момент, тя отново не пропусна да сподели емоциите си: "Когато около нас е пълно с какво ли не, се успокоявам, че моят принц е в живота ми и всеки ден благодаря на Бог, че ви имам с бебо. Обичайте се, приятели, и се дръжте здраво един за друг. Само дървото с дълбоки корени не може да бъде изтръгнато. Смело дерзайте напред", сподели изпълнителкат в своята страница във Фейсбук.

По традиция на клуба и Джена ще бъде посрещната с лъскава лимузина, както и ще бъде изненадана с комплименти от Виктория СПА с огромен букет, заричат се организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички