Седящи места за концерта на Съли Ерна в Арена Армеец


Седящи места за концерта на Съли Ерна в Арена Армеец

5283

Поради засиления интерес към събитието The Voice Оf Godsmack – Sully Erna In Concert в столичната зала "Арена Армеец" на 26 септември, организаторите от "Кантус Фирмус" взеха решение, съгласувано с мениджмънта на артиста, за пускане на билети за седящи места на цени от 60 лв. до 100 лв.  Те могат да бъдат закупени само онлайн на http://ticketsbg.com/ и в системата на Eventim
Както MySound.bg вече писа, концертът на Съли Ерна е по случай 11-тия рожден ден на Z–Rock радио и е част от мащабното европейско турне на вокалиста, в което България е единствената държава от Югоизточна Европа. Заедно с него на сцената ще излязат китаристите Тим Терио и Тай Замора, барабанистът Дейв Стефанели и кийбордистът Крис Декато. От българска страна ще се включат трите прекрасни дами от Оркестъра на Classic FM радио, които събраха възторжени овации още на предишната изява на Съли в София: Галина Койчева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка) и Кристиана Михайлова (виолончело).
Продължава продажбата на билети за терен на цени от 50 лв. и 70 лв. Местата във фен зоната, непосредствено пред сцената, на цена от 90 лв. са на изчерпване.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички