25 емблематични песни на сцената на Пирин Фолк 2017


25 емблематични песни на сцената на Пирин Фолк 2017

5433

25 емблематични песни от историята на "Пирин Фолк" ще прозвучат в летния театър на Сандански по повод юбилейното XXV-то издание на престижния фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство.

Всички те са били отличени с награди или са останали в сърцата на ценителите на македонската песен и се слушат и до днес.

На 25 август за пръв път ще се проведе "Детски Пирин Фолк" – конкурс за изпълнителско изкуство. Гост-изпълнители ще бъдат Володя СтояновВоеводата, Радостина Паньова, Васко Лазаров, Алисия, Илиян Михов-Баровеца и Лили Цветкова.

В конкурсната вечер на 26 август на сцената ще се завърнат Сашка Васева, Георги Гоцев, Боби Бакалов, Гуна Иванова и Иван Гоцев.

На гала-вечерта своите знакови песни ще изпълнят Севдалина и Валентин Спасови, Илия Луков, Румяна Попова, Лия, Цветелина, Благица Павловска.

Организаторите от Фен Фолк ТВ отправиха покана и към Йорданка Варджийска и Райко Кирилов, но поради техни лични ангажименти няма да участват. Покана са получили още Иван Дяков, Райна и Константин, не те също няма да се явят като гости на юбилейното XXV-то издание.  

Началото на всяка от фестивалните вечери е 20.30 ч. Билети може да се закупят в Еventim.bg и партньорската им мрежа, а в Сандански и в туристическия информационен център.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички