Последни новини за концерта на Arch Enemy и Jinjer


Последни новини за концерта на Arch Enemy и Jinjer

4495

Както MySound.bg вече извести, съвместният концерт на Arch Enemy и Jinjer предстои в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 21 септември, четвъртък.  Събитието е част от турнето на екстремните метъл гиганти от Швеция в подкрепа на новия им албум "Will То Power". Заедно с тях пътуват добре познатите на българската публика и набиращи все по-голяма сила украинци Jinjer.
Вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Входовете са от западната страна на сградата, като журналисти и гости ще използват входа до касата за събитието, която ще се намира непосредствено до входовете за фенове. 
Програмата за вечерта по часове:
18.00 часа – Среща с притежателите на *ВИП добавки19.00 часа - Врати20.00 часа - Jinjer21.15 часа - Arch Enemy
Както всеки път, екипът на BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова и отново напомня и призовава всички посетители да спазват неговите правилата. 
Билети:Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Деца до 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.Билетът не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същ пропуск. Излизането от залата е окончателно. ВИП добавки:ВИП добавките не са билети за събитието и не са валидни без наличието на редовен пропуск за събитието! Добавката може да бъде закупена от тук http://www.europe.archenemy.net, като тя включва: - Среща (meet & greet) с Arch Enemy;- Индивидуална снимка с Arch Enemy;- Подписан сет лист;- Ламиниран бадж за спомен; Лица под 18 години: Лицата под 18 години влизат с придружител! Както на всички концерти  в България,  малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани  само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България, и, ако смятате да посетите концерта с детето си, моля прочетете внимателно следните указания: За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 10- годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която може да изтеглите от тук. Допуска се по един придружител на две лица под 14 години. Билетите са в продажба в мрежата на "Евентим", а някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Пропуските се продават на цена от 45 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, ще са по 50 лв.

Видеореклама на събитието:
 https://youtu.be/5r6PTJujhQQ

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички