Лепа Брена в трескава подготовка на биографичен филм


Лепа Брена в трескава подготовка на биографичен филм

4533

Екипът на Лепа Брена, която ще изнесе голям концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 18 декември, работи с пълни сили по подготовката на биографичната лента за живота на певицата.  Лентата, описваща вълнуващия път на любимката на Балканите към върха, ще бъде излъчена непосредствено преди началото на Best Of шоуто в София. Специално за събитието се подготвя по-кратка - 30-минутна версия на лентата, която в оригинал ще е в три части по 40 минути. Биографичният разказ ще включва и ексклузивни кадри от личния архив на Брена, неизлъчвани до този момент. 
Легендата на сръбската музика разкри още, че феновете, закупили билет за концерта в "Арена Армеец", за първи път ще чуят песни от нейния нов албум, освен хитовете "Ti si moj greh", "Luda za tobom", "Jugoslovenka", "Bosanac" и "Mače moje". Изпълнителката, която е на върха вече 35 години, обещава шоуто ѝ да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било. 
Билети за концерта на Лепа Брена, който е с начален час 20.00., се продават мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 20 до 55 лева. VIP-пакети  - от bileti365.com. 
Организатор на събитието е Moko Solution

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички