Фънк и хип-хоп с големия френски продуцент Guts


Фънк и хип-хоп с големия френски продуцент Guts

4768

Guts - един от най-талантливите бийтмейкъри в цяла Европа и авторитет в хип-хоп и фънк обществото, пристига в София за първи път по покана на EventEase. Той ще представи ексклузивен 3-часов диджейски сет от компилациите си "Beach Diggin’" в бар Tell Me от 21.00 ч. на 16 декември. Роден да създава мелодии, които моментално те карат да се раздвижиш в ритъм,  французинът обещава да отведе и българските меломани на истинско интернационално музикално пътуване със свежарски буги бийтове, преплитащи бруклински хип-хоп, фънк, соул и реге. Още като дете Guts развива безкрайна любов към музиката и създаването на различни ритми, инспирирани от култури от цял свят – от Америка, през Италия, Франция и Испания до Африка. Вече над 25 години смесва по уникален начин невероятно голямо разнообразие от стилове - рап, джаз, фънк, диско, самба, боса нова, афро-бийт и реге. Сред успешните му албуми са "Le Beinheureux" (2007), "Paradise For All" (2011), "Hip Hop After All" (2014) и "Eternal" (2016). Продуцирал е за De La Soul, Masta Ace, Murs, Patrice, Biz Markie и много други. 
Перлата на корoната му остава компилацията "Bеach Diggin'", в която селектира най-интригуващата музика, която намира, пътувайки из Богота, Рио, Хавана, Кингстън, Ибиса, Ню Йорк, а и в родината си.
Към госта ще се присъединят и C. Senior & Demis S – основатели на култовия солунски лейбъл Upnloud и отговорни за редица легендарни партита в цяла Гърция. Двамата ще ни потопят в атмосферата на солунските крайбрежни барове, където морският въздуx е наелектеризиран с прекрасна селекция от хип-хоп, фънк и афро летен груув.
Илко Михайлов, или Unkle Billy, е утвърден и познат диджей на софийската сцена, чиято любов към хип-хопа, фънка и соула обагря всеки негов сет и проект. Един от "виновниците" за първия гастрол на Guts в България.  Бар "Ботаник" също ще бъде съществена част от събитието, допринасяйки подобаващо за лятното настроение зад бара.
Билети "Ранно пиле" от 10/12 лв. само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" №43, в безистена до Subway). Стандартни пропуски от 15 лв. в мрежата на Ticketportal.bg, OMW, Booktrading, НДК, "На тъмно" и онлайн директно тук. Tell Me е на улица "Иван Вазов" № 12.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички