Екип от 33-ма души идва с Helloween у нас


Екип от 33-ма души идва с Helloween у нас

4485

Както MySound.bg вече огласи, супертурнето на Helloween Pumpkins United ще акостира в столичната зала "Арена Армеец" от 19.00 ч. на 14 декември.

Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъде на една сцена с тричасово шоу, което родните фенове на коравия саунд ще видят благодарение на Bulgarian Live Music.
Организаторите се подготвят за едно от рок събитията на годината и са в готовност да изпълнят всички изисквания на знаменитите гости. Екипът, който пътува с групата, наброява впечатляващите 33-ма души, които се грижат шоуто да изглежда по един и същи начин във всяка точка на света, в която се провежда. "Ние подготвяме основата на залата и сцената, след което техният екип влиза и завършва всичко. Очакваме три тира с техника", споделят от BLM.
Освен залата, важен детайл за музикантите е и храната. В екипа има трима вегетарианци. Непоносимост към лактоза имат двама души, а един е алергичен към гъби. Затова всичко трябва да е съобразено с тях. Сред изискванията за гримьорните са достатъчно плодове, вода, сокове, бира, меса, кафе, чай и др.
Специално изискване е вокалистите да имат прясно суши 90 минути преди да излязат на сцената, както и две бутилки хубаво червено вино. Освен виното, групата ще пие "Джак Даниелс", водка "Абсолют" и джин "Бомбай". На сцената ще се подкрепят с бира, вода и кола. След шоуто екипът е изискал 50 вида сандвичи, както и опция за поръчка на китайска храна.
Билетите за събитието са в продажба чрез мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис", Български пощи.  Цените са 60 лева (правостоящи) и 70 лева и 80 лева за седящи места.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички