Стинг се завръща с два уникални концерта у нас


Стинг се завръща с два уникални концерта у нас

4325

Стинг ще изнесе два екслузивни концерта в България отново по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" догодина. Мегазвездата излиза в пловдивския античен театър в 20.00 ч. на 19 и 20 юни в афиша на Hills Exclusive. Продажбата на билети стартира днес, 15 декември. Родните фенове получават  изключителния шанс да чуят всичките му хитове в брилянтен спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на магическото място. Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист Стинг е един от най-великите артисти на световната музикална сцена. През своята знаменита кариера, той е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.
Концертите се осъществяват с подкрепата на община Пловдив и са част от календара на културните събития на община Пловдив за 2018 година.
Античният театър е избран лично от британеца. И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист. 

Поради лимитирания капацитет на мястото,  билетите за всеки от концертите са само 3 000 броя и са на цени от 110 лв. до 190 лева.

Те могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Иветним", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички