Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Йоана Захариева - Йоко и Роксана сред участниците в Смени жената


Йоана Захариева - Йоко и Роксана сред участниците в Смени жената

5457

След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните и забавни риалити формати в света – "Смени жената", предаването се завръща с нови вълнуващи истории по bTV от днес, 28 февруари.

Смисълът на размяната на две крайности е да накара участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да осмислят гледната точка на другите.

Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21.00 часа, отново ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики. Зрителите на bTV ще имат възможност да надникнат и в домовете на няколко популярни семейства, които ще изпробват нов модел на живот и ще приемат предизвикателството да разменят съпругите си и заживеят с непознато семейство за една седмица. По правилата на формата през първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство. Сред популярните герои са фитнес-моделът Биляна Йотовска, риалити звездата Никита Джонсън и Роксана. Поп-фолк певицата, която изгря в "Гласът на България" и "Шоуто на Слави", ще остави двамата си любими мъже - съпруга си Александър и 6-месечния си син, за да заживее в дома на бивш наемник във Френския легион. Тя ще замени динамичното си всекидневие на непрекъснато пътуване между домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, за да заживее живота на домакиня в София, която въпреки че говори пет езика, загърбва кариера в Япония заради съпруга си.  

Екшън и много забавление обещава и епизодът с поп вокалистката Йоана Захариева (на снимката), която ще попадне на село в къщата на заможно фермерско семейство с две малки деца, и която ще се хвърли самоотвержено в социалния експеримент.

В първия епизод на предстои сблъсък на модерното семейство на основателя на "Софтуерен университет" Светлин Наков и неговата съпруга Вергиния със закостенелите порядки на патриархалното семейство на млад гвардеец и неговата жена домакиня. Фамилия Накови са заедно от 3 години, имат силна връзка помежду си, но нямат общи деца. Той има предишен брак и двама сина, които Вергиния приема като като собствени. И двамата са посветени на кариерите си, обичат работата си и инвестират много време в нея. Вергиния е еманципирана, позитивна светска жена, свикнала да получава специално внимание от съпруга си. От другата страна Снежина и Николай Иванови са типичното семейство от крайния квартал, в което жената е 100-процентова домакиня, а мъжът изкарва парите. Той е гвардеец и не иска Снежина да се връща на работа, защото я ревнува от контактите ѝ с мъже. За разлика от Накови, които ценят личното си пространство, Иванови нямат никакъв социален живот, не излизат заедно и не се срещат с приятели.

Вергиния и Снежина разменят своите места благодарение на желанието си да разберат другата позиция за баланс в живота, поглеждат на семейните си взаимоотношения от нов ъгъл и успяват да намерят нов път към най-близките си хора.

С какво еманципираната и подредена Вергиния ще обогати живота на семейство Иванови и през какъв катарзис ще премине Снежина по време на предаването, ще стане ясно в ефира  на bTV от 21.00 ч. тази сряда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички