Трибют на Rage Against The Machine в помощ на бездомни кучета


Трибют на Rage Against The Machine в помощ на бездомни кучета

4272

Dog'N'Roll е името на специалното рок събитие, организирано в помощ на бездомните кучета в приют, които имат нужда от адекватна грижа, докато открият своите осиновители.

Концертът е в столичния бар Rock It този четвъртък, 15 март. Цяла плеяда от певци ще изпълнят популярни хитове от съвременната и класическата рок сцена, като всички участници са възпитаници на училището RockSchool, което е организатор, заедно с доброволците към общинския приют за безстопанствени кучета с. Горни Богоров – "Бандата на 1500-те".

Талантливи изпълнители с педагог Цветелина Чендова ще представят кавъри на известни парчета, а гвоздеят на вечерта ще е трибют на Rage Against The Machine , дело на сборна формация ученици и приятели на школата.

Събраните средства ще отидат в помощ на кучетата от приюта, които имат нужда от качествена храна, ваксини, нашийници и други пособия за по-обгрижван и добър живот.

Това е първото подобно събитие под формата на концерт, което "Бандата на 1500-те" организират заедно със своите приятели музиканти.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички