Четворен дръм-ен-бейс трус с чуждестранни диджеи в ДНК


Четворен дръм-ен-бейс трус с чуждестранни диджеи в ДНК

4217

H.M.S.U. продължават серията събития с най-големите световни издателски компании за дръм-ен-бейс с мегапарти в зала ДНК на НДК от 22.00 ч. тази събота, 17 март.

Сред горещите имена на вечерта е "детето" на един от най-популярните диджеи през последните 15 години - Shogun Audio на DJ Friction.

Shogun Audio без съмнение е един от значимите лейбъли на световната басс сцена, а имената, участващи в тази идея, и продукцията, излизала от тях,  вдига летвата много високо. Като дългогодишен водещ в BBC Radio 1, DJ Friction по естествен начин е винаги близо най-талантливите продуценти от световната сцена. Такива са и специалните  гости на партито, всеки от които ще гостува за първи път в България.

Fourward е колектив от 4 агенти, които са едни от главните играчи на австрийската дръм ен-бейс сцена. Изданията им за компаниите Virus (на Ed Rush & Optical), Vision (на Noisia) и Audioporn (на Shimon) водят до логичната следваща стъпка, а именно изключителен договор с Shogun Audio. Албумът им "Expansion" беше естественото продължение в тяхната кариера и ги затвърди като един от най-футуристичните проекти на световната сцена. Преди няколко дни пуснаха истинска бомба за Eatbrain – EP-то "Wolf", а участието им в представянето на марката Shogun Audio в София идва точно в най-подходящия момент.

Присъствието на Ed:It продължава идеята на събитието за своеобразен дебют в България. Все пак неговото гостуване не е случайно - то се дължи най-вече на прогресивната му кариера през последните няколко години. Hospital Records, Med School, Dispatch Recordings, Subtitles Music, C.I.A., Blu Mar Ten са само част от лейбълите в неговата дискография, преди да бъде официално записан в колектива на Shogun Audio. Диджейската му кариера е не по-малко интересна, а присъствието му на всички големи събития на Острова и в Европа би следвало да е гаранция за наистина интересен дебют и у нас.

Pola & Bryson, или Джак Хигинс и Хари Брайсън, записват своя общ звук на дръм-ен-бейс картата преди седем години. От този момент до днес, дуото има издадени парчета за лейбълите Hospital и Liquicity, а миналата година пуснаха и своя дебютен албум "This Time Last Year" в каталога на собствения си лейбъл Soulvent. Бяха номинирани за "най-добри нови продуценти" на Drum & Bass Arena Awards, a към момента се подвизават в британската столица.

За да добави и малко "лирика", в програмата ще се включи MC AD (UK), а балканско присъствие ще добави B-Tone (UncommonGrounds, FabrikNoise) от Румъния. От родна страна зад пулта ще застанат диджеите на HMSU High Roll (mocks + konspirator), Targy b2b Exo и набиращата популярност група LQ (Soulvent, Liuqidizer).

Билети - в мрежата на Eventim.bg, на цена от 25 лева, в деня на събитието ще струват 30 лева.

Това е поредното събитие на HMSU, което затвърждава позицията на България сред най-силните направления за световната дръм и басс сцена, а тепърва предстоят нови интересни прояви.

Повече за Shogun Audio - България - на:

https://tr.im/shogun-bulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички