Допълнителни билети за Лили Иванова във Варна и Русе


Допълнителни билети за Лили Иванова във Варна и Русе

4486

Допълнителни билети за концертите на Лили Иванова във Варна и Русе вече са в продажба.

Причината е огромният интерес към двете музикални събития, част от националното турне на певицата "За пълноценни мигове с музиката".

Морската столица ще посрещне голямата ни изпълнителка на 20 март в Двореца на културата и спорта, като веднага след това, на 22 март, третата спирка от обиколката ще бъде в Арена Русе в дунавския град. Над 5 000 души публика се очаква да чуят на живо Иванова в двата града, където ще представи най-новия си албум, както и емблематични свои песни. Във Варна тя ще излезе пред 3 000 души, а в Русе – пред близо 2 500 нейни почитатели.  

На сцената Лили ще бъде заедно с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Общо 11 концерта в общо 8 града са част от тазгодишното турне на голямата ни изпълнителка "За пълноценни мигове с музиката" – две изяви в Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен и три поредни в зала 1 на НДК в София.

Билети за всички събития - чрез мрежата на Eventim и онлайн.

Партньор на турнето за поредна година е Лидл България, към партньорите тази година се включва и фирма Аполо (www.apolo.bg).

За Лидл България

От стъпването си на българския пазар досега Лидл България подкрепя българската култура, изкуство и спорт. Компанията застава зад едни от най-изявените и доказани български артисти като примата на българската музика Лили Иванова, световноизвестния цигулар Васко Василев, художника Васил Горанов, както и превърналия се в повод за национална гордост волейболен отбор на България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички