Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията


Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията

4249

Postmodern Jukebox, или PMJ, стана световна сензация с над 200 видеа, които превръщат популярни поп парчета във винтидж хитове. "Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията" (корицата на снимката, дело на Дамян Дамянов) е първата книга на създателя на успешния проект – Скот Брадли (Scott Bradlee), в която споделя как една невъзможно налудничава идея, реализирана от обикновени хора, нараства до световен феномен. Затрогващият мемоар на колоритния музикант бе издаден в България от издателство "Сиела" в превод на Борислав Стефанов.
 "Postmodern Jukebox: Музиката извън кутията" – това е историята на Postmodern Jukebox, историята на едно петолиние, по което се изкачи цяла една нова култура. Всеки артист, който някога е почувствал трудностите пред това да намери признание, ще усети дълбока връзка с шантавата, разсмиваща и  увлекателна история на малкото момче от Бруклин, което постепенно завладява света. Когато се мести в Ню Йорк – световна столица на джаза – опитният пианист Скот Брадли очаква да открие кариерата и признанието, което му се дължи, да го очакват с отворени обятия зад ъгъла. Но има причина Ню Йорк да е музикална столица и тя е, че всички музиканти са там. Затрупан от дългове, сметки, безработица и нерадости, Скот бързо се намира в добре познатия стереотип за прегладнелия музикант, живеещ в мазе в големия град. В тези отчайващи обстоятелства обаче той не се отказва, а започва да експериментира, като смесва модерните поп хитове по радиото с истинската си страст – класически джаз. Не след дълго изпод пръстите му се появява джаз кавър на "Thrift Shop" от рапъра Макълмор, Майли Сайръс в стил "Брилянтин" и Лейди Гага като от времето на "Великият Гетсби"! Скот качва своите парчета в YouTube. Успехът е почти светкавичен, а фенове от цял свят се тълпят, за да бъдат пренесени чрез музика в слънчевия и безпроблемен свят на едно по-просто отминало време. Пет години по-късно YouTube каналът на Postmodern Jukebox има над три милиона последователи, а супергрупата обикаля целия свят постоянно и без спирка. От провален музикант до крал на джаза, Скот Брадли превежда читателите през провалите, сълзите и трудностите, до момента, когато намира своя ритъм и кара целия свят да затанцува с него. Последният албум на веселата компания -  "Jazz Me Outside Pt. 1  &  Pt. 2", излезе през февруари тази година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички