Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска


Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска

4653

Столичната зала "България" отново ще бъде домакин на спектакъла "Вечер на мюзикъла" на Люси Дяковска и Плевенската  филхармония.  Специално участие в спектакъла на 23 юни, събота,  ще има Националният филхармоничен хор "Светослав Обретенов" с диригент Славил Димитров. След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, тази година проектът се завръща ексклузивно в София в залaта с най-добра акустика на Балканския полуостров. Двучасова програма, изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на "Котките", "Цар Лъв", "Мулен Руж", "Уестсайдска история", "Клетниците", "Исус Христос Суперстар", "Коса", "Кабаре" и "Чикаго".
"Вечер на мюзикъла" включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин. "We Will Rock You" ще звучи по-вдъхновено отвсякога.
Главните "виновници" за цялото вълшебство са Люси, диригентът Левон Манукян, който съвместно с талантливия пианист Георги Милтиядов се е погрижил за аранжиментите на парчетата и невероятните музиканти от Плевенската филхармония.
Люси отново ще изненада както с нещо ново, неустоимо и нечувано до този момент, така и с гост-музиканти, поканени специалното за ексклузивния спектакъл - Мишо Йосифов, Веселин Веселинов-Еко и Преслава Пейчева.
Елате да преживеем заедно историите, които ще разкаже Люси, и емоцията, с която ще пътуваме във времето с изкуството, наречено мюзикъл, приканиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички