Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

MustArt Open Music Fest подкрепя млади таланти


MustArt Open Music Fest подкрепя млади таланти

4278

UFO, MustArt NGO и AdvertiseBG организират MustArt Open Music Fest, на който Етиен Леви, Поли Генова и Б.Т.Р. ще определят кои трима млади изпълнители и групи ще получат шанс да снимат видеоклип безвъзмездно Събитието е част от "Долна Малина Open Fest" и ще даде сцена за представянето и популяризирането на млади таланти в различни стилове под мотото "Музика в декор" на 23 и 24 юни.
Голяма заслуга има кметът на селото – младият амбициозен актьор и пътешественик Йонко Димитров, който дава идея и поема инициативата за този фестивал. Неговата мечта е напът да се сбъдне, а именно Долна Малина да се превърне във фестивален младежки арт център. Форумът ще даде шанс на всички талантливи изпълнители да сбъднат мечтата си и да снимат свой видеоклип на декорите и с техниката, предоставени от киноцентъра в Долна МалинаUFO. Всички участници, които се запишат за участие на nnnikolovjr@gmail.com или на тел. 0889 200 203 до 20 юни, ще се състезават в няколко категории и ще бъдат оценени от абсолютни музикални професионалисти.  За специализирано мнение организаторите на MustArt Open Music Fest" - Долна Малина са поканили жури в състав Етиен Леви, Поли Генова и Б.Т.Р. Те ще имат нелеката задача да отличат трима от участниците, които ще се сдобият с нов видеоклип в уникалните декори на киностудиата. Основни критерии за оценка ще бъдат уникалност и певчески умения, сценично поведение и, разбира се, реакцията на публиката. За целта организаторите са обособили иновативна сцена с гарантирано качествен звук. Участниците могат да поканят всички свои приятели и фенове, за да ги подкрепят при вход свободен. Сред специалните гости ще бъдат множество звезди и приятели на музиката в България, с които участниците и гостите ще могат да се срещнат и запознаят лично. На събитието те ще имат възможността да обменят опит с режисьори и екипи от киноиндустрията, а също така и с домакините от UFO. Поканени са всички меломани, които искат да бъдат свидетели на това, как киното среща музиката и сбъдва мечти.  Повече информация - ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички