Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Бритни Спиърс тръгва по парфюм на лятно турне в САЩ и Европа


Бритни Спиърс тръгва по парфюм на лятно турне в САЩ и Европа

3752

Поп иконата Бритни Спиърс ще представи "Britney: Piece Оf Me" в рамките на лимитирано турне в САЩ и Европа. Обиколката ще започне във Вашингтон, САЩ, на 12 юли, където звездата ще изнесе общо 11 концерта. От 4 до 24 август, тя продължава европейската си част с изяви в Лондон, Берлин, Манчестър, Дъблин, Осло и други. Шоуто е сред най-награждаваните и печеливши спектакли в цялата индустрия. Проектът стартира през декември 2013 година в Planet Hollywood Resort & Casino, Лас Вегас, и до момента включва над 250 концерта, донесли нетен приход от 140 милиона долара с продадени над 930 хиляди билета. "Britney: Piece Оf Me" получи наградите на списание "Las Vegas Review" в категориите "Най-добър изпълнител", "Най-добра продукция" и "Най-добро шоу в Лас Вегас" след онлайн гласуване от читателите.
Специални гости в публиката са били някои от най-големите звезди в шоубизнеса като Бионсе, Джей-Зи, Лейди Гага, Ана Кендрик, Ник Джонас, Майли Сайръс, Кирстен Дънст, Калвин Харис, Сиа, Селена Гомес, Кейти Пери, Стивън Тайлър от Aerosmith и други.
Марката Elizabeth Arden, ексклузивен лицензиант на парфюма на Бритни, е официален спонсор на турнето.  Продажбата на билети - на https://www.britneyspears.com 
Многократна носителка на "Грами" и с мултиплатинени продажби по целия свят, Спиърс се нарежда сред най-успешните и популярни артисти в цялата история на музикалната индустрия. До момента тя е продала над 150 милиона копия от албумите си, с което става 4-та най-продавана изпълнителка в Америка. Дебютният ѝ сингъл "...Baby One More Time" се превръща в световен хит, който чупи всички рекорди с продажби от над 27 милиона копия и към днешна дата е 14 пъти платинен само в САЩ. През 2011-та година певицата е отличена с наградата на MTV - Video Vanguard Award и е обявена от "Билборд" за "Най-успешната изпълнителка на десетилетието (1998-2008)". До момента Бритни има общо шест No.1 албума, дебютирали на върха на чарта Billboard 200 и 22 сингъла Топ 40 в Billboard Hot 100 (четири от тях с позиция до No.1).  Вокалистката има осем номинации за "Грами" и отличие в категория "Най-добър денс запис" през 2005 година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички