Nothing More и Кикимора в едър план по Фрактура


Nothing More и Кикимора в едър план по Фрактура

3785

Премиера на новите клипове на The Smashing Pumpkins, Metal Allegiance, The Dead Daisies и Backyard Babies. предстои в поредното издание на адудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 22 юли.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат американците Nothing More и ще бъде представена родната банда Кикимора. В шоуто ще бъде излъчен концерт на Mr. Big и репортаж от пътуващия метъл круиз 70000 Tons Оf Metal 2018. Освен това ще си припомним какви истории разказaха Cro-Mags за родните фенове.    
Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Guano Apes, Sharks In Your Mouth ще правят кавър на Eminem, класическото парче ще бъде нa Iron Maiden, в Exotic ще бъдат представени Amazarashi, a в рубриката Live Archive ще си припомним кадри от гостуването на Limp Bizkit в България през 2009 година. Клипове и концертни изпълнения на Bleeding Through, Sandra Szabo, Bloodclot, Architects и U.D.O. също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.
"Фрактура" се излъчва по Diema в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00.30 ч.  Повече информация - във "Фейсбук" страницата на предаването.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички