Good Times c Mando Diao в София


Good Times c Mando Diao в София

3058

Алтернативната банда Mando Diao пристига за концерт в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 9 декември.  След предизвикателен период в своята кариера, през 2017 музикантите издадоха осмия си студиен албум "Good Times", който те самите определят като манифест на любовта и приятелството. Визитата на шведите е по покана на Loud Concerts.
Създаването на Mando Diao датира от 1999 година, а пробивът на международната сцена става факт с издаването на втория албум "Hurricane Bar" (2004). Успехът им се дължи на характерния стил, който развиват през годините, смесвайки поп, мод, соул и брит поп елементи в музиката си. Третият диск "Ode Тo Ochrasy" излиза през август 2006 г., последван от DVD-то "Down In The Past". През 2007 групата пускаче четвъртия си албум "Never Seen The Light Of Day", а две години по-късно и продукцията "Give Me Fire". От нея е и култовото парче "Dance With Somebody", което се превръща в най-продавания сингъл на Mando Diao досега. "Infruset" излиза през октомври 2012 г.и това е първият албум на шведски език. Творбата включва десет поеми на родния им поет Густав Фрьодинг, превъплътени в музика и се задържа 17 седмици на първо място в Швеция. През 2014-а е премиерата на денс електронния проект "Aelita" - част от който бе представен и в София, последван от проблеми и хаос в бандата, преди издаването на актуалната продукция "Good Times".  Бандата е известна с наелектризиращите си изпълнения на живо и непрестанно пътува по турнета и фестивали.
Билети - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи" и "Технополис". Цената е 50 лв. на пропуск, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.  Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички