Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Камила Кабейо е големият победител на MTV Еurope Music Awards


Камила Кабейо е големият победител на MTV Еurope Music Awards

3881

Камила Кабейо (на снимката) е големият победител на Европейските музикални награди на MTV, които бяха присъдени в Bizkaia Arena, Билбао, Испания.

С това кубино-американката завърди успеха си от MTV Music Awards 2018. Както MySound.bg вече писа, 35-ата церемония на телевизионния музикален канал се състоя в нюйоркската зала "Рейдио Сити мюзик хол" в края на август. Изпълнителката на мегахита "Havana" започна церемонията в Bizkaia Arena като най-номинирания артист в цели шест категории. Вечерта за 21-годишната звезда приключи като абсолютен фаворит с четири отличия, след като получи призовете за "Най-добра песен", "Най-добър изпълнител", "Най-добър видеоклип" и "Най-добър артист от САЩ". Мултиплатинената певица и истинска сензация в света на музиката през 2017 година издаде дебютния си солов албум, озаглавен "Camila" тази година. От него са пробивние сингли "Never Be The Same", "Real Friends" и "Havana", записан с участието на Young Thug. Изпълнителката се появи на галата с рокля от последната колекция на Aлекс Пери. Само гривната ѝ от 18-каратово бяло злато, инкрустирано с диаманти, струва 99 хиляди долара, сочат модни експерти.

Рапърката Ники Минаж, която издаде четвъртия си студиен диск "Queen" тази година, грабна две статуетки  - за "Най-добър хип-хоп изпълнител" и "Най-добър външен вид". Дуа Липа получи награда за "Най-добра поп песен", докато канадският певец Шон Мендес бе обявен за "Най-добър изпълнител на живо". През 2017-а той отвоюва три приза в категориите "Певец на годината","Песен на годината" и "Най-много почитатели" на същата церемония.

Дамската формация Литъл Микс спечели третото си отличие на Европейските музикални награди на MTV в категорията "Най-добро изпълнение от Великобритания и Ирландия". Минути преди това момичетата представиха новия си хит сингъл "Woman Like Me" заедно с Ники Минаж. Песента е част от предстоящия албум на групата, озаглавен "LM5⁠", чиято премиера се очаква на 16 ноември.

Карди Би бе призирана за дебют. Panic! At The Disco отвя конкуренцията в категорията "Най-добър изпълнител на алтернативен рок", а диджеят Маршмелоу спечели статуетката за "Най-добър изпълнител на електронна музика".

Джанет Джексън бе удостоена с авторитетното отличие "Глобална икона". "Приемам тази награда с дълбока благодарност. Това е голяма чест, но и голяма отговорност. Наградата е плод на много усилия. Аз съм от онези жени, които са били насилвани, заплашвани и са живели в страх. И сега заставам зад всички като мен. Скъпи сестри, говорете открито, за да има един безграничен дух, в който се утвърждават достойнството на всички хора и красотата на всички религии и вярвания", призова сестрата на покойния Майкъл Джексън.

Един от най-впечатляващите моменти на сцената беше изпълнението Росалия. Испанската фурия представи микс от синглите "Malamente" и "De Aquí No Sales". Те са включени в актуалния ѝ албум "Еl Mal Querer". Вижте изпълнението на певицата тук: https://smoda.elpais.com/celebrities/fiestas/video-rosalia-se-come-el-escenario-en-los-mtv-awards/

Кабейо членува в редица организации, някои от които "Спасете децата" и "Детски здравен фонд". Като член на първата от тях тя се бори да осигури на деца достъп  до образование, здравеопазване и възможност за успех. "Детски здравен фонд" е организация с нестопанска цел, в която певицата помага на семейства с деца, чиито доходи са ниски да получават здравни грижи, припомнят световните агенции.  

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички