Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Михаела Филева треньор в новия сезон на Гласът на България


Михаела Филева треньор в новия сезон на Гласът на България

3634

Както MySound.bg вече писа, една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти – Михаела Филева, ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на "Гласът на България" по bTV през пролетта.

Двайсет и седемгодишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир АмповГрафа, рок легендата Иван Лечев и поп-фолк певицата Камелия.

"Присъединяването на успешен млад изпълнител като Михаела Филева към звездите на "Гласът на България" е естествено продължение на поредицата от успехи и еуфория, които предизвикаха последните издания на шоуто. Тя ще придаде нова динамика в треньорския състав и ще направи битката за таланти още по-оспорвана и забавна", коментира Ангелина Белчева, мениджър "Локални продукции" на bTV и продуцент на "Гласът на България".

"Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на "Гласът на България" и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите", коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за "БГ изпълнителка на годината" Михаела Филева благодари на bTV за възможността да бъде треньор и сподели вълнението си за новата роля. "Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях "от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите  и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени", добави изпълнителката, определяна като една от най-позитивните личности на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди фенове в социалните мрежи и с милиони гледания в YouTube.

Новият сезон на "Гласът на България" ще предложи на зрителите на bTV и нова порция завладяващи гласове и вълнуващи лични истории, които ще бъдат следени отблизо от водещите – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. Промени в регламента и спиращи дъха нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата "Глас на България" 2019 още по-оспорвана и ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край, уверяват продуцентите на надпреварата. Неповторимите гласове, атрактивните дуо- и трио формации, както и оригиналните аранжименти на български и световни хитове, които предаването предложи на зрителите на bTV през последните няколко сезона, превърнаха шоуто в най-гледаното музикално риалити у нас. Петото издание привлече близо половината от цялата зрителска аудитория предмалкия екран, или средно 1,2 милиона зрители. Над 3 500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на "кастингите на тъмно".
 
Михаела Филева е сред най-популярните и награждавани млади изпълнители на българската музикална сцена. Тя е на 27 г. от Велико Търново, където на 6 години прави и първите си музикални стъпки. През 2012 г. издава дебютния си сингъл "Когато ти трябвам" като част от лейбъла "Монте Мюзик". Следват серия от сингли с видеоклипове, оглавяващи родните чартове, сред които "Опасно близки", "Приливи и отливи", "И аз съм тук", "Инкогнито". Не закъсняват и редица престижни награди, сред които "Най-добра жена изпълнител"  за 2013, 2014, 2015 и 2016 г., "Дебют", "Най-добър текст", "Жена на годината", "Най-добър БГ албум" и други.

Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които в кариерата си са записали колаборации с популярни музиканти от различни жанрове, както и участия в различни класически концерти. За 7 години в музикалния бизнес певицата има два самостоятелни албума - "Инкогнито", отличен с наградата "БГ албум на годината", и "Нова страница", който освен 18-те парчета съдържа и специална акустична част.

Вокалистката е и сред най-обичаните и популярни артисти в социалните мрежи, като видеоклиповете ѝ събират милиони гледания в YouTube.

Активно участва в благотворителни кампании, най-често насочени към деца и образование, вълнува се от математически науки и танци, има сключени рекламни договори с големи световни марки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички