Виж кой спечели пропуск за партито по случай ЧРД на H.M.S.U.


Виж кой спечели пропуск за партито по случай ЧРД на H.M.S.U.

3518

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път е от нашите приятели H.M.S.U. (Hard Music And Sounds United), основни проводници на дръм-ен-бейс и джънгъл културата у нас цели две декади. Както е известно, по случай юбилея, в столичната зала "Универсиада" на 26 януари се очакват над 25 международни и родни артисти, обещаващи редица изненади за първи път в България.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за хардажното парти. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен холандски проект, събиращ корифеи на текстеп саунда, които са връстници на H.M.S.U. по сценично присъствие, бе сред специалните гости по случай 10-годишния юбилей на родното електронно движение?

Вярното е: Блек Сън Емпайър (Black Sun Empire).

Честито на Лора Кръстилова и Ивац Станев.

В празничното събитие на 26 януари ще участват всички членове на H.M.S.U., една от водещите родни организации за електронна музика. Нейният рожден ден се утвърди като едно от най-дългоочакваните и качествени музикални събития в страната през последните две десетилетия. Всяка година заедно с домакините празнуват над 1 000 души, а броят им продължава да расте.

Движението е в центъра на всички най-големи събития от направлението. Неговият колектив от артисти е прецизно подбран, така че едва ли има спектър от дръм-ен-бейса, който да не е застъпен в изявите му. Голяма част от тях са чести гости на най-мащабните фестивали по света и гордо поставят българския отпечатък в този винаги развиващ се и модерен жанр. Издават парчета и албуми за някои от най-големите лейбъли - допълнително доказателство за влиянието, което членовете на организацията оказват на международната дръм и басс среда.

Hard Music And Sounds United е навярно най-активното дръм-ен-бейс движение на Балканите. Започва своето съществуване през 1999 и към момента има в актив над 500 събития с тази марка и поканени над 400 международни гости - водещи имена от световната сцена, а диджеите на организацията са приветствани в региона и по света.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички