Траш флагманите Teстамент у нас на 18 юни


Траш флагманите Teстамент у нас на 18 юни

3946

Тестамент (Testament) ще изнесе концерт в столичната зала "Универсиада" на 18 юни. Една от най-влиятелните групи в траш метъла ще е на обиколка в Европа това лято, а шоуто ѝ у нас ще е  самостоятелно с дълъг и пълен, а не фестивален сет, подчертават организаторите EventEase.

След излизането на последния засега албум на групата "Brotherhood Of The Snake" (2016), тя има интензивна концертна програма, което я държи в отлична форма. Този високооценен от медии и фенове диск е в основата на листата с песни, които американците изпълняват по лайфовете през последните две години, наред с вечните си класики. "Brotherhood Of The Snake" е проект, наситен с тежки рифове агресивен траш метъл, който рита право в лицето. Авторитетното музикално издание "Kerrang!" го оценява с 4 от възможни 5 точки; Blabbermouth. net – 9,5 от 10, а "Rock Hard" гласува с 8 от 10 точки. 
Бандата пристига в състав: Чък Били (Chuck Billy) – вокали, Ерик Питърсън (Eric Peterson) – китара, Алекс Сколник (Alex Skolnick) – китара, Джийн Хоглън (Gene Hoglan) – барабани и Стив Диджорджио (Steve Di Giorgio) – бас. Всеки от тях е емблематична фигура в света на метъла и висока класа музикант – виртуоз на инструмента си. Наистина зашеметяващ бенд, който няма да позволи отсъствия и извинителни бележки дори на тези, които вече са гледали Tестамент на живо по света и у нас. Онлайн билети на цени от 55/60лв. (в посочената цена не са включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) директно и само от тук или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името TESTAMENT в полето за търсене на събитието в системата).

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички