Последни новини за концерта на Uriah Heep


Последни новини за концерта на Uriah Heep

3679

Дългоочакваният концерт на неостаряващите рокаджии, които вече 50 години не спират да творят и да радват своите фенове - Uriah Heep, ще се състои по покана на BGTSC в столичната зала "Универсиада" тази сряда, 6 февруари.  Както MySound.bg вече писа, преди легендарната група на сцената ще свири родната банда John Steel. За да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно, вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа. Входът за всички фенове ще е от западната страна на залата. Билетната каса, входът за журналисти и гостите на събитието ще бъдат пропускани от южната страна на сградата към улица "Шипченски проход". 
Програма за вечерта по часове:
19.00 часа – Врати19.30 часа – John Steel20.45 часа –  Uriah Heep22.30 часа – Очакван край
И този път екипът на BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. За това и отново напомня и призовава всички посетители да спазват правилата. 
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Деца до 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация. Билетът не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно.
За този концерт няма ВИП-добавки.
Лицата под 18 години влизат с придружител. Както на всички концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България, и, ако смятате да посетите концерта с детето си, моля, прочетете внимателно следните указания: За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 7-годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация. Тя може да бъде изтеглена от ТУК. Допуска се по един придружител на две лица под 14 години. Единият екземпляр се оставя при охраната на влизане, а вторият остава у придружителя, в случай че бъде поискан за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, препоръчваме да носите и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години, или неговата лична карта, ако  вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, може да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст без придружител. Деца под 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет. В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната или персонала на концерта. Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:- храни и напитки;- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;- аудиозаписващи устройства; - преносимо лазерно оборудване;- оръжие;- стъклени бутилки;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и други
Забранява се използването на видео- и аудиозаписващи устройства, освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи. Филмирането на събитието или части от него без съгласието на групите е забранено и подсъдно.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.  Абсолютно е забранено пушенето извън специално изградената за целта зона. Лицата, нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета. Ползвателите на електронни цигари и устройства, отделящи дим или пари, е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи.
Изхвърляйте боклуците на определените за това места. Пазете и не замърсявайте.
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат открити, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
Препоръчва се навременното закупуване на пропуски и спазването на реда в залата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички