Фенове изненадаха любимците си от Гласът на България


Фенове изненадаха любимците си от Гласът на България

4122

Първа по рода си среща събра почитатели на "Гласът на България" от цялата страна седмица преди старта на шоуто.

Звездите на риалитито раздадоха стотици автографи и се снимаха със своите най-запалени почитатели по време на първата фенска среща на живо, в която се включиха треньорите, новата водеща и V-Reporter Елина Марковска, както и някои от най-успешните участници и победители от предишни сезони. В съботния ден стотици почитатели на "Гласът на България" търпеливо изчакаха реда си да се снимат на емблематичния червен стол, превърнал се в запазена марка на шоуто, който  бе на тяхно разположение и през неделния ден.

"Много се радвам, че толкова хора се събраха, за да се запознаем и да се снимат с нас. Винаги е хубаво човек да обръща внимание на почитателите, които го следват и го харесват, защото това за тях е много важно", каза Владимир Ампов Графа по време на срещата. Някои от феновете, които дойдоха да се запознаят със звездите, бяха положили специални усилия да впечатлят любимците си със собственоръчно направени плакати, както и тениски с лика на треньорите. Почитателите на Камелия я зарадваха с букети цветя, а Рафаел Пашамов получи подкрепата на своята фен-група - младежи, които следват навсякъде талантливия певец.  

Един от неочакваните поддръжници на шоуто бе йоркширският териер Кармен – сестра на домашния любимец на Михаела, който не само успя да се снима на треньорския стол с поп певицата и да направи впечатление на всички с брандираната си червена дрешка с логото на "Гласът на България", но се изяви и на сцената в ролята на ко-водещ.  

Специална изненада за Михаела бе и присъствието на една от участничките в "България търси талант" Жаклин Таракчи, която преди 3 години Филева изпрати на финалната права във формата като натисна златен бутон на нейното изпълнение. Събитието събра за първи път на една сцена и някои от знаковите таланти, които публиката познава от предишни сезони на предаването. Те изпълниха свои авторски парчета и превърнаха срещата в истински празник на качествената българска музика. В продължение на два часа феновете танцуваха и пяха заедно с победителя в миналогодишния сезон на шоуто - Ния Петрова, финалиста с незабравим тембър Виктория Динкова, вокалиста на група Фънки Миръкъл Симеон Желязков, както и талантливите Деница Караславова и Рафаел Пашамов, които вече са част от лейбъла "Монте Мюзик". Почитателите на шоуто пяха с пълно гърло песните на младите таланти, които усетиха любовта и признанието на публиката.

На събитието своята първа публична изява преди старта на Сезон 6 направи и новото попълнение в екипа на предаването – младата Елина Марковска, която от 24 февруари влиза в ролята на V-Reporter и трети водещ. Заедно с треньорите и участниците Елина демонстрира едно от предизвикателствата, което ще бъде част от ексклузивното дигитално съдържание в рубриката "Гласът зад кадър".

Както MySound.bg нееднократно писа, "Гласът на България" тръгва по bTV от 20.00 часа на 24 февруари, неделя.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички