Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Школата на Памбос Агапиу празнува 21-ви рожден ден


Школата на Памбос Агапиу празнува 21-ви рожден ден

4384

Школата на Памбос Агапиу традиционно ще отпразнува рождения си ден с открит урок по салса и шоу програма на 23 февруари.

Pambos Dancing Center кани всички почитатели на латино танците в "България мол" от 18.00 часа тази събота. Заедно с всички професионални танцьори от школата, Памбос ще зарадва публиката с нестихващи танци и хубава музика. Февруари е един от най-специалните месеци в годината за хореографа от Кипър. Освен че празнува имен ден (Свети Хараламбос на 10 февруари) и личен рожден ден (на 13 февруари), той отбелязва и пореден рожден ден на школата си.

Виртуозът на латино танците твърди, че отново има бум в салсата. "През последните 4-5 години имаше едно оттегляне от латино танците, а в момента отново са голям бум. Не е онази истерия като преди 20 години. Вероятно защото латино звученето все повече се налага в поп музиката, хората отново се връщат в залата. От началото на година до сега в школата са се записали в пъти повече желаещи спрямо миналата година. И докато преди изобщо не знаеха какво е салса, сега идват и искат да танцуват, защото са разбрали какви са ползите от нея. Освен това мъжете в школата са повече от жените. И категорично не идват само заради жените, а да се социализират. Салсата е невероятна кардио тренировка за цялото тяло. С няколко пъти танци седмично може да се моделира тялото", обяснява Памбос.

Той е категоричен, че жените, които танцуват, изглеждат съблазнително и излъчват специален чар. Танците ги стимулират да работят върху цялостната си визия, дори променят гардероба си, започват да се гримират, стават по-женствени и привлекателни. Променят стойката и походката си, съответно са обект на повече внимание от страна на противоположния пол.

Движенията и цялата композиция на женското тяло действат като афродизиак за мъжете, уверява именитият кипърец. Пропорцията, извивките, стойката, походката – всичко разказва за жената. Ако мъжът умее да "чете", ще разбере за нейния темперамент. Начинът, по който жената танцува, казва много. Мъжете, които танцуват, излъчват увереност. А уверените мъже са винаги по-секси.

Според Памбос Агапиу времето, което е нужно да се научи салса, е приблизително равно на времето, необходимо да се научи един език, защото салсата е езикът на тялото. Той гарантира, че за един месец могат да се усвоят основните движения, ако се танцува всеки ден. Едни хора учат за месец, други - за три, но в крайна сметка всички се научават.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички