Жестоки гласове провокират треньорите в Гласът на България


Жестоки гласове провокират треньорите в Гласът на България

4442

Новият сезон на "Гласът на България" стартира с емоционални изпълнения, разтърсващи лични истории и изненадващи обрати в битката между треньорите в ефира на bTV от 20.00 ч. тази неделя, 24 февруари.

Сред участниците в първия епизод от кастингите на тъмно има таланти, чийто гласове ще провокират и четиримата треньори да се обърнат, както и певци с нестандартни професии като стругар и таксиметров шофьор. Участник ще предизвика Графа да изрази емоциите си, скачайки върху червения стол, а друг ще се опита да седне на треньорското място на Михаела Филева.

Повече от 3 500 кандидати се явиха на предварителните кастинги за шестия сезон на риалитито, в това число българи, живеещи в Дубай, Ирландия, Германия, Русия, САЩ, Молдова, както и чужденци от Великобритания, Сирия, Израел, Русия, Кипър и други. Над 100 от тях ще получат шанса да извисят гласа си на сцената на шоуто по време на кастингите на тъмно. Сред тях има участници, които мечтаят да се занимават професионално с музика, но в момента се реализират в различни професии – актьори, бармани, спортисти, журналисти, инженери, сватбени агенти и други.

Надпреварата стартира с обновен регламент, нов треньор и ексклузивно дигитално съдържание в онлайн каналите на bTV Media Group. Към любимите на зрителите треньори Камелия, Графа и Иван Лечев, се присъединява и една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева.

За първи път тази година, заедно с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, случващото се в бекстейджа на предаването ще следи и новият V-Reporter и трети водещ Елина Марковска (на снимката). За онлайн потребителите Елина ще предложи ексклузивно съдържание, с авторски видеоматериали в рубриката "Гласът зад кадър", които ще бъдат достъпни в сайта http://glasat.btv.bg/ и във Фейсбук страницата на предаването. Веднъж седмично водещата ще разкрива най-интересното "зад кулисите" на шоуто и в своя рубрика по радио N-Joy – "Пей сърце".

Както MySound.bg вече писа, обновеният регламент включва допълнителни блок бутони, нов етап - "Нокаути" и възможност за една единствена кражба между треньорите, което ще изостри конкуренцията, както сред треньорите, така и сред участниците в надпреварата им за 50 000 лева и титлата "глас на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички