Кийт Флинт планирал самоубийството си


Кийт Флинт планирал самоубийството си

3470

Вокалистът на The Prodigy Кийт Флинт е споделял за намерението си да се самоубие още през 2015 година.

"Не спестявам за нищо, харча всичко сега.... Винаги съм чувствал, че когато ми омръзне ще се самоубия... Кълна се в Бога - това не са суицидни мисли - а определено е нещо позитивно", казва Флинт в интервю за журналиста Мат Блейк. Шегувайки се с него, музикантът споделя още: "Мисля, че съм много щедър към хората, които обичам, но в същото време мога да бъда много егоистичен. Израснах, знаейки, че никой не се грижи за мен, та кой освен аз самият? Не се страхувам от себе си. Просто искам да се обърна назад и да разбера, че съм имал пълноценен живот. Това е. Момента, в който започна да се напикавам в леглото, ще ме видите пред автобуса. Аз съм невероятно самоунищожителна личност".

Както MySound.bg вече съобщи, тялото на британския музикант бе открито в дома му на 4 март. Той почина на 49 години. Неговите колеги от бандата съобщиха, че се е самоубил. Покойният обявил къщата си за продан, бил е и в развод със съпругата си. Той сключва брак с японската актриса, модел и диджей Муами Кай през 2006 година, преди това има дълга връзка с тв водещата Гейл Портър. Дали това е подтикнало фронтмена да вземе крайното решение, не е ясно. Не се знае дори дали твърденията са истина, тъй като семейството му все още не е дало изявление.

През 2014 г. Кийт Флинт купува и реновира бара The Leather Bottle в Есекс, но го затваря три години по-късно. (Всички от групата са големи любители на японската храна). Разказват, че музикантът държал буркан над камината в клуба, а всеки път, когато тръгвал да я пали, и някой тъпо се шегувал с "Firestarter", мегахит на The Prodigy, Флинт го глобявал. Събрал едва 57 паунда и ги дарил за благотворителност.

В последните дни от своя живот, Кийт се подготвял за предстоящото турне с непрестанни тренировки. Съседите му, които често го виждат да тича из квартала, не пестят милите си думи за него. "Той изглеждаше спокоен и в доста добра форма - разказва 70-годишният Рей, който за последно среща музиканта преди десет дни - След няколко месеца (през май в подкрепа актуалния албум на групата "No Tourists" - б.р.) трябваше да започне обиколката в Америка и както всеки път, той започваше фитнес режим, за да се подготви, понеже турнетата са физически натоварващи. Изглеждаше доста весел".

"Не се срамувам от това, което съм. Искам само когато погледна назад, да знам, че съм живял пълноценен живот. Това е всичко. Че съм бил щастлив", не криеше Флинт.

Снимка: Fox News

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички