Триото Казка ще открие новия клуб Music Jam


Триото Казка ще открие новия клуб Music Jam

3132

Както MySound.bg вече обяви, първият концерт на Казка (Kazka) в България предстои по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" в най-новия столичен музикален клуб Music Jam на 27 март.  Най-големият украински пробив в международните музикални класации и радиоефир, триото Казка, започва първото си световно турне, включващо голяма част от Европа, Северна Америка и София - където украинците ще бъдат най-първата група, официално открила Music JamКазка е поп сензация в буквалния смисъл на думата... талантливата млада формация стана не само първата украинско-говореща група, влязла в Топ 10 по глобални тегления от платформата Shazam; но и в Топ 100 най-добри клипове в YouTube. Подобно на ярък метеорит, съставът избухна на музикалната сцена и веднага завладя всички с уникалните си песни, превъзходните вокали на певицата Саша и интересните, драматични текстове за болка, радост, любов и съдба. 
Каква музика изпълнява Казка?
Музиката на групата е интересен, своеобразен поп с елементи на електро-фолк и уърлд мюзик, а вокалите са изцяло на украински. Дебютният албум "Karma" се състои от десет чувствени песни за любов, разочарование, надежда и мечти. Големият хит "Plakala" записа буквално зашеметяващи постижения: има над 120 милиона показвания в YouTube и водещи класации в Украйна, Латвия, България, Армения, Казахстан, Узбекистан, Беларус, Колумбия и други страни. 
Кои са Казка?
Успехът на тази група се дължи в голяма степен на уникалния глас на певицата Саша (Александра Зарицкая), която влезе в списъка за 100-те най-влиятелни жени на Украйна и дори е наричана... "украинската Адел". Но до нея равностойно се нарежда "мозъкът" на триото, мултиинструменталистът Никита, а майсторът на духовите инструменти Дмитрий добавя мистика и автентичност, често избирайки старинни народни инструменти.
За изпълненията на живо към тях се присъединяват виртуозният барабанист Евгений и триото беквокалистки Дарина, Ярина и Василина, които - заедно с танцьорите на сцената - правят едно мащабно, вълнуващо шоу. 
Казка, единодушни са медии и критици, е определението за нова украинска музика, но те с лекота надскачат граници и езикови бариери и правят нещо, което е далеч извън националните рамки.
Билети - в мрежата на Eventim и онлайн на eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички