Още три страхотни събития в програмата на клуб Music Jam


Още три страхотни събития в програмата на клуб Music Jam

3700

Верен на философията си да предлага максимално разнообразна музика от всички стилове и жанрове, клуб Music Jam не прави изключение и във втората седмица след своето отваряне.
4 април, четвъртък - Planet Оf Zeus (Гърция) Метъл бандата Planet Оf Zeus е сформирана през 2000 година. С четири албума и цели пет европейски турнета, плюс купища позитивни ревюта от метъл пресата и титани като Брус Дикинсън например, квартетът се е доказал далеч извън Балканите и многократно забива на някои от големите рок и метъл фестивали в Европа. Като подгряваща банда, гърците са споделяли една сцена с титани като Black Sabbath, Iron Maiden, Machine Head, Paradise Lost, Monster Magnet, Ozzy Osbourne и много други. За гостуването си те обещават още една огромна порция точно от това, което българските им фенове очакват - тежки рифове, отприщена до предела енергия и искрено свирене от сърце и душа, поясняват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".
5 април, петък - Grandmaster Flash (САЩ) За цялата многомилионна хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Rock & Roll Hall Оf Fame (през 2007 г.). Grandmaster Flash e влязъл в историята с много иновации. Считан е  за баща на някои от фундаменталните диджейски техники като cutting, scratching и mixing.  В новия милениум Флаш не намалява темпото нито за миг. През 2008 излизат мемоарите му - "The Adventures Оf Grandmaster Flash: My Life, My Beats", той води седмично шоу по Sirius Satellite Radio и продължава да печели признание и награди.  Днес Флаш продължава да е много активен - както в студиото, така и с клубни изяви, и участия в големи фестивали на открито.  Аудио-визуалното шоу, с което идва в София, e с епичното заглавие Hip Hop. People, Places & Things. The Visual Experience и прави цяло пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили сложния бленд на неговия индивидуален звук.    
6 април, събота - Matisse & Sadko (РусияMatisse & Sadko са международно признати музикални продуценти и диджеи, като зад артистичните псевдоними стоят двамата братя Александър и Юри. През цялата си кариера досега смело експериментират в модерната денс музика и вече са създали многобройни хитове, впечатлили силно феновете на жанра в целия свят. Сътрудничили са си с артисти като Стив Анджело (SLVR), Тиесто ("Dawnbreaker"), Мартин Гарикс (Break Through The Silence, Dragon, Together, Forever). Определен акцент в кариерата на дуото е тяхното сътрудничество през 2018 г. с легендата Тиесто, но суперлативи за тях не пестят и авторитети като Дейвид Гета и Дон Диабло. Няма съмнение, че бъдещето изглежда светло за братята и цифрите говорят сами за себе си: 150+ милиона пускания в Spotify и 2,5-3 милиона слушатели месечно в Spotify.  Билетите за събитията от втората седмица на Music Jam са в продажба чрез мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg, а и в офиса на Sofia Music Enterprises и касата в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички