Fantasy: Sofi Tukker с чисто нов хит на шоуто си в София


Fantasy: Sofi Tukker с чисто нов хит на шоуто си в София

3294

Популярното дуо от Ню Йорк Sofi Tukker, което мълниеносно покори класациите с дебютния си сингъл "Drinkee" и тотално зарази света със своя хит "Best Friend", ще представи "Fantasy" - чисто нова песен, на първия си концерт в България.

Както MySound.bg вече огласи, едно от най-ярко изгряващите имена на световната музикална сцена пристига за шоу в Sofia Live Club на 28 март.

"Fantasy", чиято премиера се състоя преди три дни, е пилотен сингъл от втория албум на тандема след пробивния му дебют "Treehouse" (2018), който бе номиниран за "Грами" категорията за най-добър денс/електронен албум. По-малко от 100 билета остават до запълване на капацитета на Sofia Live Club, известиха организаторите EventEase. С онлайн билети може да се сдобиете бързо и лесно директно от http://bit.ly/sofitukkersofia или да ги поръчате на телефон 0886 126 995. Вратите на клуба ще отворят в 20.00 ч.

Артистичната и провокативна Julieta Intergalactica ще подгрее публиката със селекция от електро, инди, диско и pop kitsch хитове.
 
Визитата на американците у нас е включена в източноевропейското им турне. Гостите пристигат ден по-рано с екип от 6 души да подготвят и преобразят сцената на клуба до неузнаваемост. В основата на уникалното им живо изпълнение е специално конструиран от самия Tukker инструмент, наречен "Book Tree", и електрическите китари на Sofi. Стилна декорация ще превърне сцената в зелена райска градина. Целта на дуото е да потопи феновете си в отделна реалност,  да ги отведат на музикално-визуално пътешествие с много танци, емоции и позитивна енергия, поясняват организаторите. Концертът на Sofi Tukker в София е една от последните им изяви в подобна уютна атмосфера и близост до феновете, защото музикантите вече са неизменна част от програмата на най-големите фестивали по целия свят. Само след 14 дни проектът ще се качи на главната сцена на най-популярния и престижен фестивал в Америка - Coachella, а през лятото ще се представи в афишите на Еxit, INmusic, Electric Castle и Hurricane.

И понеже Sofi и Tukker са истински парти машини, организрат и канят всички свои фенове след концерта на официално афтърпарти в клуб Tell Me при вход свободен.

Sayulke, Julieta Intergalactica и самите Sofi Tukker ще се вихрят зад пулта до сутринта. 

EventEase във Фейсбук:

https://www.facebook.com/eventeaseparty/?fref=tshttps://www.facebook.com/eventeaseparty/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички