Любо Киров с голям концерт по повод 10 години Sofia Live Club


Любо Киров с голям концерт по повод 10 години Sofia Live Club

3658

След незабравимия концерт в зала 1 на НДК през февруари, Любо Киров ще взриви сцената в Sofia Live Club по специален повод.
 На 15 май ще бъдат отпразнувани 10 години от създаването най-добрия клуб за музика на живо на Балканите. Една музикална революция, която възроди жаждата за българска музика, творчество и концерти на любими познати, а понякога и не чак толкова изпълнители. Сцената, която отвори врати, за да бъде мястото с главно К – клуб, в който всички се забавляват, обединяват и даряват емоция на себе си, на ближния, на всеки, прекрачил прага на Best Live Club зa 2018 година. Арена на музикални колаборации, дала неведнъж възможност да срещнем и чуем легендарни имена от световната музикална сцена, и то на една ръка разстояние… Датата е повече от емблематична за нас, а поводът - достоен за признание, защото музиката е нашето призвание, подчертават от управата на популярното заведение.
 Любо Киров е от любимците сред гилдията от прекрасни музиканти в България. Поканихме го като приятел, а той ще се изяви със своите събратя, супермузикантите, с които взриви НДК последния път – маестро Живко Петров, Ангел Дюлгеров, Калин Вельов, Александър Обретенов, Борислав Бояджиев и момичетата от LaTiDa.  Билети - чрез мрежата на eventim.bg. Билетът не гарантира седящо място.  Резервация - на сайта на клуба тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички