Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Ръцете горе за Сasual Threesome


Ръцете горе за Сasual Threesome

4628

Многообещаващата група Casual Threesome представи новия си сингъл "Under Lovin' Ice" и запомнящото се видео към него в столичния бар "Петък".

След серия от тийзъри в социалните мрежи, официалната премиера събра на ръка разстояние приятели, близки и верни почитатели на бандата, които от години я следват по нощните клубове за жива музика. Входът бе свободен, а началото бе обявено за 20.00 ч. Рокаджиите изсвириха акустично няколко свои парчета, които са познати вече на публиката, а именно "Nothing Good Comes Ahead" – изпълнявано от Nikeca, мелодичното "Used Тo be" с вокалист Иван и нежната мелодия "Glory Street", представена отново от Николай Воденичаров.

Видеото

Логично дойде ред на бандата да презентира и новия си сингъл "Under Lovin’ Ice" и видеото към него, което гостите успяха да съпреживеят на голям екран в бар "Петък". Музиката и текстът са дело на Николай Воденичаров, аранжиментът - на цялата формация. Клипът е продукция на талантливите момчета от High Noir и Contemporary Bohemians. Публиката изгледа видеото с интерес, избухна в аплодисменти и… поиска да го види втори път. Именно това и се случи в края на вечерта, след като беше представен екипът зад продукцията.

Момчетата не скриха, че това е много специален момент за тях и поканиха на сцената режисьора Златан Деков, криейтив директор на High Noir. Той се обърна с благодарност към Джим Морисън като призна, че, ако не го е имало него и вдъхновяващата му поезия, музиката на The Doors също не би съществувала, а с това и много хора по света не биха били изкушени от музика. И самият той едва ли би се занимавал с това, което прави. Публиката избухна в аплодисменти и за Джим и заради думите на режисьора. В личен разговор след представянето на видеото той ми сподели, че се е запознал с Николай Воденичаров и другите от бандата след трибют на The Doors на сцената в столичния клуб "Терминал 1".

Деков благодари също на Явор от "Съвременни бохеми" (Contemporary Bohemians) и на Борис от High Noir. Режисьорът сподели колко е щастлив от факта, че има хора, харесали клип без слоумоушън и без неони. Най-доброто предстои и според него, и според музикантите.

В самия край на вечерта, бандата благодари на публиката си, на бар "Петък" и сподели, че има още нови песни. Очакваме ги с нетърпение!

Видео:

Записи: Repeticionnata.com
Mixing: Daniel Kirov at GEGA Studio
Mastering: Stoicho Ivanov at Polyphone
Video Production - High Noir

Casual Threesome е в състав: Тодор Добромиров - Моци (барабани, вокали), Николай Воденичаров- Никеца (вокали, бас), Ивелин Лобутов (китари, вокали) и Иван Иванов (вокали, китари).

Сетлист:

Nothing Good Comes Ahead
Used Тo Вe
Glory Street
Under Lovin' Ice

Снимка: Златан Деков

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички