Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Последни новини за мегашоуто на Manowar

14.06.2019   MySound.bg
Менъуор - винаги готови за метъъъъъъъъъъъъъъъъъл!!!
Както е известно, дългоочакваният  концерт на Manowar в столичната зала "Арена Армеец" предстои от 20.00 ч. тази неделя, 16 юни.
 
Феновете на бандата със сигурност вече преговарят любимите си парчета, които очакват да чуят по време на грандиозното шоу с впечатляващи пироефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а така обичаната група пристига със собствено озвучаване, осветление и екип от 60 души. 
 
Турнето The Final Battle World Tour 2019, спонсорирано от Walltopia, базираният у нас водещ производител в света на изкуствени стени за катерене, върви с пълна сила, но преди две седмици Joey DeMaio успя да отскочи до България и за пореден път засвидетелства пред водещи български медии топлото си отношение към нашата страна и многобройните фенове на бандата.  
 
Както MySound.bg вече информира, Golden Circle билетите се разпродадоха три месеца преди концерта, а вече са изчерпани и билетите на терен. Ревностните последователи на Manowar все още могат да си закупят билети за седящи места в мрежата на Eventim.  
 
За най-големите фенове на групата има и Ultimate Fan Experience Upgrades - представляват бонуси към основния билет. Това означава, че притежателите им трябва да имат вече закупен пропуск за концерта. Ultimate Fan Experience Upgrades са достъпни ексклузивно на The Kingdom Оf Steel (Europe). За да си го поръчате, кликнете тук.
 
"Арена Армеец" може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по булевард "Цариградско шосе", така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на булевард "Асен Йорданов" до залата. За онези, които ще се отправят към залата с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард "Асен Йорданов" по време на концерта.
 
Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C
В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.  
 
Всички лица под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или от този адрес  може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Manowar. Тя може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на залата  преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
За перфектното обезпечаване на шоуто е ангажиран екип от над 400 души.
 
"Арена Армеец" ще бъде отворена в 18.30 часа.
 
 637
100%
 

Септември ´19


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30