Турската сензация Dolapdere Big Gang с втори концерт в България


Турската сензация Dolapdere Big Gang с втори концерт в България

3978

Турската банда Dolapdere Big Gang пристигна у нас за втори концерт.  След успешната си изява на "Банкя мези" в началото на май, ексцентричните музиканти от групата са готови да завладеят и публиката на "Свиленград мези" като част от популярния фестивал на балканската скара и хубавата музика в Младежкия парк на 15 юни.
Секстетът жъне успехи в цял свят благодарение на неповторимия си стил, който интерпретира евъргрийн хитове с етно мотиви."Истанбул има две страни - европейска и азиатска. В нашия социален живот това нямаше как да не окаже влияние, както и на музиката, която създаваме. Ние пресъздаваме именно тази атмосфера и дух", описват творчеството си музикантите. Името на групата идва от популярно в Истанбул арт място, на което се събират творчески личности. В репертоара ѝ са включени от парчета на Стинг, R.E.M. и Depeche Мode до Майкъл Джексън и Мадона. "Това е музика, която идва от сърцата ни", признават още музикантите.
Поредното издание на "Свиленград мези" започна с  Годжи и Аристос Константину на 13 юни, на 14 юни звездата на вечерта бе Тита в компанията на Енчев и Мариета. В последния ден от фестивала - 16 юни, ще звучи на живо сръбската звезда Весна Змиянац и Millenium Band.  Освен много музика, гостите ги очаква и мини лунапарк, както и различни игри.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички