Последни детайли преди шоуто на Lord Of The Dance Dangerous Games


Последни детайли преди шоуто на Lord Of The Dance Dangerous Games

3945

Както MySound.bg вече съобщи, спектакълът на Майкъл Флетли Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games ще бъде представен в зала 1 на НДК т 20.00 ч. този петък, 21 юни. Танцовата фиеста, организирана от Loud Concerts, ще омагьоса с представлението си и публиката в Атина предишната вечер с атрактивния си сблъсък на Доброто и Злото.
Билети за Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Ценовите категории са от 35 лв. до 90 лв., в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.  Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.  Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук  може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.  Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
Снимка: Дара Кръстич

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички