Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Васил Петров и Силвия Кацарова пеят на Черноморските Оскари

17.08.2019   MySound.bg
Силвия Кацарова
Меценатът на родното изкуство - поетът-колекционер Ангел Симеонов, и неговият арт комплекс "Анел" в Созопол ще бъдат домакини на най-мащабното събитие за Черноморския регион - Black Sea Lifestyle Awards 2019, съобщават организаторите от VIP Communication.
 
Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей.  
 
Титаните на родната сцена - Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни по стихове на мецената. Сцената ще бъде изградена над морето на скалите, между авторските творби на редица майстори на българската скулптура. Ангел Симеонов е автор на песните на легендарни музикални звезди, сред които Йорданка Христова, дует Ритон, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и много други.  В колекцията му са подредени творби на Светлин Рycев, Вежди Рашидов, Николай Янакиев, Гeоpги Божинов-Слона, Димитъp Казaков-Неpон, Генко Генков и други.
 
По време на церемонията на 30 август на една сцена ще бъдат събрани най-успешните в бизнеса, туризма и културата, допринесли за развитието на родното крайбрежие. 
 
Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция "ВИП Комюникейшън" за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
 
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия "А.С.Попов" в София за заснемането на филма "Искам да остана в България", който ще бъде излъчен и по време на събитието.


1050
100%
 

Февруари ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829