Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Защо Industrial Gathering е перфектният финал на лято 2019

28.08.2019   MySound.bg
Афишът на Industrial Gatherings
Последните дни на август бележат края на най-безгрижните дни от годината.
 
Макар жаждата за приключения да е все толкова силна колкото в началото на сезона, то с неохота се отправяме отново към града. Но преди да влезем отново в работния септемврийски режим, посланиците на доброто настроение от "Метрополис" са ни приготвили специално изживяване, с което да отбележим подобаващо финала на лято 2019. Причините, поради които е необходимо да посетим Industrial Gathering от 21.30 ч. на 31 вечерта, са безброй, но ето и най-важните от тях, заради които това събитие се превръща в задължително за онези от нас, които се нуждаят от една последна доза забавление преди началото на есента.
 
1. Плавна адаптация към града - Когато си прекарал известно време по джапанки на пясъка или в туристическите обувки, то определено се нуждаеш от един по-плавен преход преди затварянето си отново в офиса. А какво по-добро от това, да отбележим завръщането ни в градската джунгла на място, което не е от типичните локации за партита.
 
2. Локацията - макар и до този момент да остава тайна, то от името на събитието може да съдите, че ще бъде индустриално помещение, което се намира някъде из любимата ни столица. За съжаление, от щаб квартирата на "Метрополис" са категорични и до момента опитите ни да изкопчим малко повече информация, остават неуспешни. Знаем само, че в събота - точно в 10.00 сутринта, ще бъдат обявени координатите на мястото, а от 21.30 ч. , специален парти бус ще тръгва от спирката на нощната линия на Централна гара на всеки 30 минути и ще вози напълно безплатно желаещите до мистичното място. Цялата тази тайнственост ни напомня на старите рейв партита, което само и единствено захранва повече любопитството и приключенския ни дух. За информация относно мястото и всичко друго следете Фeйсбук страницата на Metropolis и събитието Industrial Gathering.
 
3. Лайн-ъпът - може би най-голямото постижение на "Метрополис". За повече от 20 години, пионерите на електронната култура в България са ни срещнали с множество артисти, едни мегазвезди, други - не толкова известни на широката публика, но с неоспорими качества. Именно затова и партитата им се славят с атмосфера, каквато няма да усетите никъде другаде. Двамата гости, които ще вземат участие на 31 август,  напълно се вписват в тези рамки.

Първият от тях е Джей Кларк, когото имахме възможността да видим и чуем на живо през февруари тази година. За изключително кратко време, младият продуцент и диджей се превръща в един от любимците на редица от най-емблематичните клубове за електронна музика по света.
 
Към него се присъединява и емблематичният Йерун Сърч, превърнал се в един от мотиваторите за множество световни звезди. Чрез необичайния си и нестандартен подход, неговата музика се характеризира с особена първичност, която е повлияла на всеки, докоснал се до нея. Нещо повече - в неговите сетове няма да чуете Топ 20 на най-продаваните техно парчета в сайтовете за музика. А саунд,  който няма да можете да "шазамнете" и това го прави толкова вълнуващи.
 
Към дуото от изключителни експериментатори се присъединяват и голяма част от контингента на "Метрополис", чиято основна роля е най-трудната - да нажежат атмосферата на подобаващите градуси, за да направят вечерта възможно най-приятна.
 
4. Осъществяване - За да е "Метрополис", едно събитие изисква кристален звук и осветление, чиято конфигурация е съобразена изцяло с локацията и музикалната селекция. Разбира се, както винаги има чил- аут зона и гардероб. Мистика, музика, звук, светлина, мотивация, адаптация, приключение, а като към тях прибавим и напитка в ръка, то единственото, което ни е нужно, е само една усмивка, за да изпратим лятото подобаващо.
 
18+
 
Билети на цена от 20 лева се продават през "Изи Пей", "Ивентим" и "Ипей Гоу".


1218
100%
 

Юли ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031