Спечели покана за концерта на Hooverphonic!


Спечели покана за концерта на Hooverphonic!

6013

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е за покани, осигуряващи присъствие на дългоочаквания концерт на Hooverphonic в столичната зала "Универсиада" на 11 октомври. Трима от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за шоуто на харизматичните белгийци. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кое име стартира кариерата си група Hooverphonic?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Hooverphonic

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 00.03 ч. на 29 септември, неделя.

Успех на всички!*

С новата си вокалистка Лука Крюисберг пристига групата за втория си концерт в България. Именно с нея е записан актуалният албум на формацията "Looking For Stars", в подкрепа на който е и шоуто в София. Флагманите на трип-хопа обещават на родните почитатели и всичко най-значимо от кариерата си дотук - "2 Wicky", "Еden", "Mad About You", "Amalfi", "Badaboum", "Romantic" и други.
 
Групата получава международно признание след включването на "2 Wicky" във филма "Открадната красота" на Бернандо Бертолучи. Най-популярното парче на белгийците у нас е "Mad  About You". С времето певиците се сменят, но ядрото от самото сформиране на проекта през 1995 година остават Реймънд Гийртс и Алекс Калиър.
 
Стилът на Hooverphonic е хибриден - различните комбинации са между алтърнатив и електро поп, рок и всякакви миксове, но винаги насочен към широката аудитория. Лука Крюисберг, която е само на 18 години, се присъединява към тях след победа в петия сезон на предаването "Гласът на Фландрия" през 2017 година. Меланхоличият, но силен и красив глас на младата певица кара всички съдии да натиснат бутона и да се обърнат за нея. Участието ѝ във формата преминава под менторството на Алекс Калиер, а песента, с която  печели, е "Mad About You". За свежото попълнение Реймънд Гийртс споделя: "С Лука оцелихме в десятката. Тя е нещо повече от "поредния певец". Начинът, по който нейният глас диктува звученето на песните, е този по който свирим на сцената. Тя е избрана, защото може да извлече много от различните парчета на Hooverphonic".
 
*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност. Екипът ни ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефонни номера, за да уточни получаването на наградата. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички