Ерос Рамацоти пристигна в България


Ерос Рамацоти пристигна в България

3507

Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти, част от турнето му Vita Ce N'è.  Както MySound. bg вече писа, звездата пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" в рамките на неговата световна обиколка, която стартира тази година и включва цели пет континента.  За събитието в България изпълнителят идва с 27 тира, над 80 човека екип и собствен готвач, които ще се погрижат за подбраното му хранително меню. Италианецът кацна със собствения си самолет в София в 01.30 часа през нощта. По време на своя престой, певецът ще се разходи из столицата и ще релаксира преди грандиозното шоу. 
 Шоуто ще е наистина впечатляващо. Ерос остава истински верен на своите фенове и обещава да им подари наистина незабравими емоции. Концертът ще продължи повече от два часа с песни от новия албум "Vita Ce N'è", както и  най-обичаните хитове на вокалиста през годините.
 Огромният интерес към концерта беше очакван, не крият организаторите. Ограничено количество пропуски все още могат да бъдат закупени от касите на "Арена Армеец" и "Ивентим", както и онлайн на  www.eventim.bg Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. Приканват се фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт. Ерос Рамацоти ще излезе на сцената в 20.00 ч.  Снимка: Тонина Манфреди

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички