Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Стенли се завръща на сцената с новия си албум Чужди тела

10.10.2019   MySound.bg
Стенли
Най-после нов албум от Станислав Сланев-Стенли!
 
Ветеранът славно се завръща с диска "Чужди тела", чиято премиера ще се състои на живо в столичния клуб Music Jam на 1 ноември (петък). Освен песните от така дългочакваното издание, по време на концерта един от най-харизматичните български артисти ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Поля от слънчогледи" и други. Стенли ще излезе на сцената в компанията на Димитър Ковачев - Фънки (бас), Станислав Вълчев - (китари) и Николай Николаев (барабани). На събитието предстои и видеопремиера на "Чужди тела".
 
Новият проект бе огласен с парчето, дало неговото заглавие. Сингълът е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоуд и стрийминг. Автор на музиката на песента "Чужди тела" е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата Hayes & Y, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В "Чужди тела" с вокали се включва и един много специален за Стенли гост: 17-годишната му дъщеря Никол.
 
"Чужди тела" ще излезе на 1 ноември (петък) от "Вирджиния Рекърдс" на физически носител (CD) и в дигитална версия с медийната подкрепа на БГ радио. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди "Обсебен" (2002). Матриалът е записван в продължение на година, а песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Записът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта. 
 
Билети за концерт-промоцията на "Чужди тела" - чрез www.eventim.bg.
 
За Станислав СланевСтенли:

Дискография
1985г.        "Тангра" 2 с група Тангра
1990г.        "Сълзите на скитника"
1992г.        "Пътят към храма"
1994г.        "Как се казваш"
2002г.        "Обсебен"
2010г.        "СтенлиThe Best Of" колекция (CD+DVD)

Награди
1992г.        Рок певец на годината в класацията на списание "Ритъм"
1992 г.       Певец на годината на националната "Рок академия"
1993г.        Рок певец на годината в класацията на списание "Ритъм"
1994г.        Певец на годината на националната "Рок академия"
2000г.        Певец на годината на "МелоТВ Мания" (БНТ)
2001г.        Певец на годината на телевизия ММ
2001г.        Певец на годината на националната класация "Форте" – Българският Радио Топ
2001г.        Видеоклип на годината към песента "Обсебен" на телевизия ММ
2001г.    Видеоклип на годината към песента "Обсебен" на националната класация "Форте" – Българският Радио Топ
2001г.       Първа награда за филмова музика на фестивала "Златната ракла" към филма "Ярост" (режисьор Илиян Симеонов)
2002г.        Певец на годината на националната класация "Форте" – Българският Радио Топ
2013г.        Специалната награда "БГ Вдъхновител" като част от група Тангра



884
100%
 

Октомври ´19


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031