Mobb Deep: Още един оловнотежък хип-хоп удар в Мusiс Jam


Mobb Deep: Още един оловнотежък хип-хоп удар в Мusiс Jam

3580

След страхотното шоу на Екзибит и тайфата му през октомври, което мнозина още не могат да забравят, столичният клуб Мusiс Jam ще потръпне от... тежките стъпки на поредна разтърсваща рап детонация от САЩMobb Deep в лицето на оригиналия си основател Havoc и неговият спътник и сайдкик Big Noyd ще редят на 6 декември, петък. 
 Както феновете знаят, Mobb Deep е един от най-успешните дуети в хип-хопа, стартирал още в началото на 90-те години и продал милиони албуми. Двамата рапъри и съмишленици, Havoc и Prodigy идват от Куийнс, Ню Йорк, и пробиват в силната конкуренция с мрачния си хардкор, който ги нарежда сред лидерите в гангста рапа от Източния бряг. Дуетът се разпада през 2012 -та, но се събира отново само след година, за да бъде разделен завинаги от смъртта на Prodigy през 2017 г. Havoc, чието истинско име е Kejuan Waliek Muchita, решава да продължи пътя напред, запазвайки името Mobb Deep и суровия си гангста стил. Сегашното му голямо турне е и в почит на паметта на Prodigy и в чест на 20-ата годишнина от излизането на легендарния им албум "Murda Muzik" през 1999 г. Този гиг в София дава страхотен шанс на хип-хоп феновете да видят и чуят в рамките на само два месеца водещи артисти от Западния и Източния бряг и да подложат на тест своята издръжливост на тежки, мрачни гангста ритми и текстове.
Билетите за Mobb Deep в Мusiс Jam могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg., както и в офиса на Sofia Music Enterprises и касата в клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички