Господин Снежен човек от Прея и Мики Маус


Господин Снежен човек от Прея и Мики Маус

3614

Ръководителката на вокалнa група Мики Маус Вяра Панталеева спази създадената от нея традиция - авторска коледна мелодия с гост-изпълнител, за седма поредна година.

Това е песента "Господин Снежен човек", записана с Прея, която участва с текст и е съавтор на музиката заедно с Денис Попстоев. Продуцент: Чавдар Цолов. Поканата е отправена към слънчевата вокалистка, която децата сами са си избрали. Снежното видео е заснето в JENG Studio, а режисурата отново е поверена на Любо Цанков, с когото Вяра работи от години.

По традиция освен нова песен Мики Маус подготвя и коледни концерти в Sofia Live Club на 21 декември. Те ще са два, първият - за най-малките приятели и почитатели, на Мики Маус. Изпълнителите в него са дечица  на възраст от 3 до 7 години. Той ще стартира в 11. 00 ч. От 15. 00 ч. започва вторият, озаглавен "Господин Снежен човек". На сцената ще излязат  по-големите деца на вокалната формация на възраст от 7 до 19 години, които ще изпълнят най-любимите световни коледни хитове. Водеща на празничното пътуване ще е самата Прея. На финала му тя децата ще изпеят заедно своята коледна песен.

До момента малките са записали мелодии, посветени на Коледа, с Владимир Михайлов, Орлин Павлов, Яна Чакалска, Васил Петров, Весела Бонева и ръководителката им Вяра Панталеева, с която всъщност започват тази вече наложена традиция.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички