Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Много музика, кино, смях и изненади в празничната програма на bTV


Много музика, кино, смях и изненади в празничната програма на bTV

3305

Коледното настроение вече владее ефира на bTV, но акцентите в специалната програма предстоят.  Много смях, празнични изненади, качествени кино заглавия и вълнуващи музикални изпълнения очакват зрителите в предстоящите почивни дни.
В дните до 1 януари телевизията ще предложи множество коледни филми, сред които "Да преживееш Коледа", "Ваканцията", "Коледното украшение", "12 кучета до Коледа", "Женени до Коледа", "Коледата на Пепеляшка", "Коледа в страната на чудесата" и други. Част от богатата филмова програма е специалната селекция от заглавия в "Празничен мегахит", която всеки делничен ден от 20.00 ч. ще представя най-успешните филми за всички времена, създадени през последните години. Впечатляващата панорама на седмото изкуство включва "Снежанка и ловецът" с Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, "Ловецът: Ледена война" с Емили Блънт, Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, "На един черпак разстояние" с Хелън Мирън, "Warcraft: Началото" с Пола Патън и Травис Фимел, "Старата гвардия" с Бил Патерсън, Марк Танди, "Шпиони" с Джейсън Стейтъм, Джъд Лоу, Мелиса Маккарти, "Несломим" с режисьор Анджелина Джоли, сценарий – братя Коен и други.
Музикалните забавления също ще бъдат част от програмата на bTV. На 25 декември от 12.30 ч. е концертът на Веселин Маринов, а на 26 декември от 12.30 ч. е тв премиерата на концерта "Както преди" на Любо Киров, състоял се в зала 1 на НДК през февруари. Зрителите ще изпратят годината с най-доброто от всички издания на музикално шоу №1 в света The Voice. В първите часове на 2020 г. е шоуто от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, а на обяд bTV ще излъчи големия концерт на Деси Добрева от тази зима.
Двучасово шоу с много смях и много българска музика започва в 20.00 ч. на 31 декември. Специално издание на "Комиците и приятели" е сред гвоздеите в новогодишната програма. Основната линия в спектакъла е да открои непреходните образи и да погледне към обществените явления на изминалата година през призмата на смеха. Музикалното настроение ще поддържат Михаела Филева, Графа и Белослава, Поли Генова, Любо Киров (на снимката), Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Нина Николина и Русенската филхармония с диригент Георги Милтиядов, ансамбите Българе и Чинари, както и други любими лица на телевизионната аудитория.
В празничните дни екипът на "Преди обед" е подготвил с популярни фамилии. Гости на Деси и Сашо в семейната седмица са братя Аргирови, Асен и Сибина Григорови, Жени и Иван Лечеви, Силвия и Теди Кацарови, Елина и Игор Марковски. Емблематичната поредица "Сготвено с любов" ще се завърне с поредните празнични изкушения. Своите домове и кухни от Бъдни вечер до Нова година ще отворят певицата Николина Чакъдъкова и нейната дъщеря, Лео Бианки и баща му, звездата на балета Никола Хаджитанев и 6-годишният му наследник, младите родители - певицата Мария Драгнева и рапърът Бат Венци; влогърите Ивайло и Християна от айде.бг и други.  В празничните дни зрителите ще се срещнат още с Влади Ампов - Графа и неговата съпруга Мария, Радина Червенова и Константин Каменаров, музикално-артистичното семейство на Стенли, Локо и тяхната наследница Никол, и за първи път в телевизионен ефир цялото семейство на певеца Орлин Павлов – неговата половинка Диана Великова и дъщеря им Елизабет. В навечерието на Нова година зрителите ще научат каква е историята на емблематичната песен на Богдана Карадочева и Васил Найденов "Нова година". Коледният брой на "Папараци" ще бъде истински специален. Не един, а двама специални гости ще гостуват на 22 декември в телевизионния таблоид. Първият от тях е Анелия, която буквално ще разкрие душата си пред Венета Райкова. Една от най-актуалните певици сяда на горещия стол срещу водещата, за да признае свое дълго премълчавани тайни и любопитни подробности от личния си живот. Звездата се връща в спомените си за любимите детски години и семейни Коледи.  "През 2019 година аз за първи път успях да постигна истински баланс в живота, ума и душата си. Открих своята лична формула на щастие и всеки ден благодаря на съдбата за хармонията, в която живее", казва певицата. Специалният коледен брой на "Папараци" не би бил същия и без срещата на Елизабет Методиева с Глория. След години на медийно мълчание, изпълнителката  дава знаково интервю за кариерата и личния си свят. Звездата прави своеобразна равносметка за мъжете и любовта в живота си, за хората, с които се е разделила завинаги през 2019, и хвърля истинска бомба в ефир, с мистериозния диамантен пръстен на ръката. Празничното издание на "Мармалад" ще прелива от усмивки, музика и чар. Между двата големи празника гостите в предаването са двойна доза – две от най-любимите женски лица на ефира се изправят в забавна битка срещу двама от най-популярните рапъри у нас. Славена Вътова и Десислава Стоянова сформират женски дрийм тийм, за да сразят с чар и високи токчета Pavell & Venci Venc’.
В празничното предколедно издание на "120 минути" зрителите ще се срещнат с лекаря на 2019 г., отличен от Българския лекарски съюз - д-р Иван Костов и писателя Алек Попов, с когото Светослав Иванов ще говори за "Митология на прехода". На 29 декември темата в рубриката "Роуминг" ще бъде за това как арабските шейхове превръщат пустинята в ОАЕ във воден рай, световноизвестният физик Питър Литълууд ще разкрие каква е формулата на щастието, а писателката Леа Коен - какво се крие зад новия ѝ роман "Жените от кино "Роял". В главната роля на 29 декември ще бъде легендата на българската естрада Васил Найденов.  Празничните предколедни издания на "Тази събота и неделя" екипът на предаването е посветил на семейството, стоплящите сърцето истории и времето за забавления. Зрителите ще имат среща със сръбската "Сляпата Вайша" – единствената жена в света,  която стъпва по небето, защото вижда всичко наобратно, и с двама от най-уважаваните лекари в непозната светлина. Професор Коста Костов ще разкаже за шанса да срещнеш любовта отново, а доц. Марин Генчев ще гостува заедно със съпругата си и седемте си деца.  Смях до сълзи гарантира забавният обзор на годината на писателя Георги Блажев. В студиото ще бъде виртуозният диригент Веско Ешкенази, а зрителите ще се върнат в култовите 90-те с  музика на Тибетски сърца, Мариус Куркински и Ирина Флорин с композитора Петър Дундаков.
В "Тази събота и неделя", в навечерието на новата година, зрителите ще изживеят емоциите от срещите си с много интересни, успели и вдъхновяващи българи. Носителят на приза "банкер на годината" – г-жа Виолина Маринова; първата българка, покорила Еверест - юристът и непрофесионален алпинист Петя Колчева; родопският славей Златина Узунова; дизайнерката на звездите Невена и иконата на българската естрада Богдана Карадочева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички