Кой спечели покана за концерта на The Brand New Heavies


Кой спечели покана за концерта на The Brand New Heavies

3582

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Новото ни предложение бе за покани за дългоочаквания концерт на The Brand New Heavies в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 24 януари. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието с лимитиран брой билети. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

От артистичния псевдоним на кой знаменит ритъм-ен-блус и фънк изпълнител заимстват името си The Brand New Heavies?

Вярното е: Джеймс Браун (James Brown)

Честито на Весела Софева и Малина Дачева и до скоро танцуване!

Изявата на The Brand New Heavies у нас е част от юбилейното турне "The Funk Is Back" по повод 30-годишната сценична дейност на британците, които успяха да превърнат джаз, фънк и соул музиката в толкова любими и танцувани от няколко поколения българи. Концертът ще е в подкрепа на едноименния албум "TBNH", чиято премиера се състоя преди месеци.

Формацията идва с новото попълнение Анджела Ричи - певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин. През годините съставът на фюжън бенда се променя, но неговото ядро остават композиторите Саймън Бартоломю и Андрю Леви (вляво на снимката). Музиката, която създават, вдъхновява редица успешни изпълнители, сред които Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън. 15 от хитовете на The Brand New Heavies достигат челните места на английските и американските класации, а албумите им са с платинен статус по продажби. Едни от най-обичаните песни на големите купонджии са "Dream On Dreamer", "Sometimes", "You’ve Got A Friend", "Apparently Nothing", "Shelter", "Never Stop" и "You Are The Universe", които, наред с чисто новите парчета на бандата, ще прозвучат и на живо във вечерта на 24 януари.

Тромбонистът Божидар Василев (TromBobby), фронтмен на SouthWick и част от Dayo, и DJ Marten ще подкрепят хедлайнърите.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички