Дейвид Гарет със сърдечно видеопослание към българските си фенове


Дейвид Гарет със сърдечно видеопослание към българските си фенове

3459

Годината стартира силно за Дейвид Гарет и най-новата му продукция – турнето Unlimited - Live, покорило цял свят с невиждана комбинация от невероятен звук, впечатляващи визуализации, плод на най-иновативни технологии и прецизно подбрана селекция от нови композиции, ънплъгд аранжименти и уникални непредставяни версии на най-големите класически и кросоувър хитове на гениалния изпълнител.   

Както е известно, след невиждания успех в повече от 14 държави в света, юбилейната световна кросовър обиколка Unlimited – Live 2020 на Дейвид Гарет и неговия бенд ще връхлети столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 25 октомври. Над 20 дати в цяла Европа са потвърдени за шоуто, сред които България е единствена на Балканския полуостров.

Вдъхновен от топлото посрещане на публиката у нас преди две години при първото си гостуване, цигуларят-рок звезда отправи към верните редици български фенове специално послание, което може да видите тук.  "Ще бъде едно фантастично шоу и горещо се надявам да видя всички вас там!", призова Гарет.

За празника на влюбените Свети Валентин, организаторите на събитието у нас, Pragma Production, също са помислили за феновете на култовия музикант  -  вече са отворени два нови сектора в "Арена Армеец" на  преференциални цени от 75 лв.  – чудесна възможност за всички, които биха искали да зарадват своите любими хора с прекрасен подарък и да споделят с тях едно толкова романтично преживяване като затрогващия лайв сет на Дейвид Гарет. В репертоара са някои от най-любимите любовни класики, сред които "Ain’t No Sunshine", "November Rain", "Clair de Lune", "Purple Rain", Bach "Air" и други в уникален кросоувър вариант - течението, в което Дейвид Гарет понастоящем няма конкуренция.

И това не е всичко – всички почитатели на виртуозния цигулар  могат да опитат късмета си и да спечелят безплатен пас за двама за шоуто на любимеца си, като се включат в играта на Pragma Production - тук.

Дейвид Гарет за пореден път ще докара до екстаз публиката със своята космическа виртуозност. Новото му шоу, едновременно наелектризиращо обстановката до степен на екзалтация, но и много лично и интимно, вече си спечели над 200 000 фена в световен мащаб към настоящия момент на обиколката, стартирала само преди месеци и вече преминала през Европа и Азия като вихрушка.

Името на турнето Unlimited ("Безгранично") изобщо не е случайно - маестрото никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментаторство и музикалната креативност раждат феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

Билетите за Unlimited - Live 2020 на Дейвид Гарет в София могат да бъдат закупени от "Ивентим България" онлайн, както и в мрежата на "Ивентим" в цялата страна на цени от 75 до 165 лева, както и ВИП от 185 лева.

Присъединете се към официалното събитие на: https://www.facebook.com/events/2633889266897682/

Билети:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/david-garrett-sofia-sports-hall-arena-armeec-541945/event.html Снимка: Wioletta Janoschek

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички