Спечели книгата Да обичаш Вили Казасян!


Спечели книгата Да обичаш Вили Казасян!

3690

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто пребогат каталог се появи книгата на Добромир Славчев "Да обичаш Вили Казасян" (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата биографична творба, посветена на популярния композитор, диригент, аранжор, пианист и бендлидер. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой популярен наш фестивал посвети поредното си издание на Вили Казасян в годината на неговата кончина?

Крайният срок е 13.00 часа на 8 март, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Willy

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно луксозната творба да стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*

С помощта на нестандартния ракурс и чрез искрено изповядваната си "пристрастност" Добромир Славчев успява не само да скицира най-важните етапи в жизнения път на маестро Вили Казасян, но и да провокира читателите – да ги накара да почувстват сами обаянието и уникалността на този безкрайно талантлив, харизматичен и обичан от всички прекрасен човек. Заглавието казва достатъчно. Всъщност в тази книга, както и при всички останали на този автор, не само заглавията, а и наименованията на отделните части, съдържащи се в тях, носят своето послание.

Идеята на Добромир Славчев да се превърне в първия официален биограф на легендарния диригент и композитор съвсем не е случайна прищявка, а напълно обмислен акт, породен от чувствата на дългогодишно и искрено приятелство. Текстът се чете с приятно чувство на лекота и определено се различава от класическите биографии по естеството на своята структура и стилистика. Интересният подход оправдава напълно и елементите на художествена проза, използвани на моменти в непринудените беседи на автора с различните събеседници. В тази "пристрастна", според собствените думи на автора книга, той умело щрихова, макар и пестеливо, характерните особености на цели три епохи, през които преминава животът на маестрото. Епохи, които безспорно са различни, но същевременно и си приличат по учудващо много неща.

Добромир Славчев е български бизнесмен, общественик, спомоществовател, продуцент, писател, юрист и експерт. Автор е на книгите "Инфлация на чувствата", "Храна за върколаци" и "Луди разкази". Основател е на Центъра за популяризиране на българското изкуство. Участва в широкообхватния и иновативен дългосрочен проект в областта на културата и изкуството "Сцена Академия", чиято цел е да развива стойностни образци и модели в музикалното, танцовото, изобразителното и други видове изкуства.

Добромир Славчев продуцира биг бенда на Вили Казасян между 1998 г. и 2008 г.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички